Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop LXII

Yine seans açıkken aynı ekipten viop dışı ortamı gerecek mesajlar ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Elestiirmekle gorevli personel olarak elestiriyor gibi gorunmek arasindaki farklari anlayacak kadar sayisal net yapa insanlar vardir burada. O kadar ama yeteri kadar net fazlasi goruluyor ki sikinti yaratiyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben defalarca RTE yi ve bazı politikalarını BURADA,eleştirdim.

Ama O CENAH varya...Eİ nu kusursuz görüyor.Hiçbir zaman-zinhar eleştirmez..NE KAR TATİLİ-NE BODRUM OLAYI NE DE SEL DE...VALLAHİ ADAMDA BİRAZ bir şey olsa ,kabulum olacak.

Değil RTE-Eİ kim olursa olsun sadece bir kuldur.Ama Eİ,bana göre en şanslı siyasetçi..Daha önce düşüncelerimi yazdım.Adamda TIK yok ama DEHA-OLAĞANÜSTÜYMÜŞ gibi kendini gören bir seçmeni var.
    Apka zeki olduğunu ve ösym de derece yaptığını söyleyip burada hayata bu kadar sığ bakma koyduğun haberin altına kutuplatırıcı yazı yazmasan kimse senle bu şekilde muhatap olmaz .Senin sorunun içinde bastırılmış birşeyler var , bunlardan kurtul İmamoğlunun yanlış olduğu konular varmı var burada çok arkadaş bunu eleştirdi ama senin yaklaşımın hep bir kutuplaşma yaratmak için olay bu benim gözümde .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

kim kusursuz görüyormuş .. herkes eleştirilebilir.

kendin yazıp kendi yorumuna kendin inanmadığın şeyler bunlar

KK nu özeli .. imamoğlunu burada çok kişi eleştirmiştir. hele seçimde kendini aday gösteren KK nu.

bence sen artık rasyonelliği tamamen bırakıp sırf inat olsun diye biat ediyorsun. doğrucu akılı bırakmışsın yada beyin iyice pelte olmuş yaşdan dolayı.

ben müslüman oldum desem.. atayizliğini ilan edecek kıvamdasın. )

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben defalarca RTE yi ve bazı politikalarını BURADA,eleştirdim.

Ama O CENAH varya...Eİ nu kusursuz görüyor.Hiçbir zaman-zinhar eleştirmez..NE KAR TATİLİ-NE BODRUM OLAYI NE DE SEL DE...VALLAHİ ADAMDA BİRAZ bir şey olsa ,kabulum olacak.

Değil RTE-Eİ kim olursa olsun sadece bir kuldur.Ama Eİ,bana göre en şanslı siyasetçi..Daha önce düşüncelerimi yazdım.Adamda TIK yok ama DEHA-OLAĞANÜSTÜYMÜŞ gibi kendini gören bir seçmeni var.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yine seans açıkken aynı ekipten viop dışı ortamı gerecek mesajlar ..
    ceza aldığında yatarı fazladır organizeye giriyor
    medvig bende görevi bıraktın sanmıştım yoksun piyasada sıkıntı yoktur inşallah
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

köyü marabalarıyla beraber mi satmışlar

yeni yönetim gelmeyecek mi?

acaba kaça sattılar?
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Apka zeki olduğunu ve ösym de derece yaptığını söyleyip burada hayata bu kadar sığ bakma koyduğun haberin altına kutuplatırıcı yazı yazmasan kimse senle bu şekilde muhatap olmaz .Senin sorunun içinde bastırılmış birşeyler var , bunlardan kurtul İmamoğlunun yanlış olduğu konular varmı var burada çok arkadaş bunu eleştirdi ama senin yaklaşımın hep bir kutuplaşma yaratmak için olay bu benim gözümde .
    SÖZCÜ kanalında hocanın söylemleri manşet olmuş.Bu haber niteliği taşır.Onun için dikkatimi çekti..Burada kutuplaşma vs. yok.

dün birileri yok CÜBBELİ AHMET vs...rahatlıkla yayımladı.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ceza aldığında yatarı fazladır organizeye giriyor
    medvig bende görevi bıraktın sanmıştım yoksun piyasada sıkıntı yoktur inşallah
    Sıkıntı yok her şey yolunda aynen devam

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •