Artan

3,96 10 18:10
27,50 10 18:10
31,24 10 18:10
49,50 10 18:10
771,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,10 -9.98 18:10
103,10 -9.96 18:10
103,20 -9.95 18:10
3,23 -9.78 18:10
33,48 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

20.946.516.599,00 18:10
14.380.034.650,50 18:10
10.286.612.415,20 18:10
8.551.623.826,32 18:10
8.551.042.548,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop LXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Mansur Baþkan
    @MansurBaskanxTr
    ·
    4s
    ��Mansur Yavaþ;

��Yapýlabilecek En Erken Seçimde Çok Büyük Farkla, Türkiye'yi Eski Ayarlarýna Döndürecegiz.

��Amacýmýz; Türkiye'nin Çöken Bütün Kurumlarýný Tekrar Ayaða Kaldýrýp, Cumhuriyet Ayarlarýna Döndürmektir.

��Bu Güzel Vataný Bize Emanet
    Eden Ýnsanlara Borcumuz Var!!
    https://x.com/MansurBaskanxTr/status...37581246181652

Geçen hafta burada belirttim kendi aralarýnda oturup konuþup halletmeleri gerekli diye nitekim 3 lü bir araya gelmiþ , 2 aday mevcut madem eski parlementer sisteme dönüþ isteniyor Ýmamoðlu Cumhurbaþkanlýðý için yarýþýr Mansur beye de protokol imzalanýr Baþbakanlýk verilir.Bu konuþmasýnda o yöne kaydýðýný düþünüyorum , daha güçlü birlikle ortaya çýkýlýp bölünme olmaz.
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Mansur Baþkan
    @MansurBaskanxTr
    ·
    4s
    ��Mansur Yavaþ;

��Yapýlabilecek En Erken Seçimde Çok Büyük Farkla, Türkiye'yi Eski Ayarlarýna Döndürecegiz.

��Amacýmýz; Türkiye'nin Çöken Bütün Kurumlarýný Tekrar Ayaða Kaldýrýp, Cumhuriyet Ayarlarýna Döndürmektir.

Geçen hafta burada belirttim kendi aralarýnda oturup konuþup halletmeleri gerekli diye nitekim 3 lü bir araya gelmiþ , 2 aday mevcut madem eski parlementer sisteme dönüþ isteniyor Ýmamoðlu Cumhurbaþkanlýðý için yarýþýr Mansur beye de protokol imzalanýr Baþbakanlýk verilir.Bu konuþmasýnda o yöne kaydýðýný düþünüyorum , daha güçlü birlikle ortaya çýkýlýp bölünme olmaz.

eski sisteme hemen dönerlerse akgiller hiç gitmez neredeyse kemik olarak %30 alýrlar yine, böylece bir 2083 yýlý hedefi gerçekleþir. bence
    Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.

Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Mansur Baþkan
    @MansurBaskanxTr
    ·
    4s
    ��Mansur Yavaþ;

bizde abd deki baþkanlýk sistemi yok ki cumhurbaþkaný tek karar verici ve seçime girende o. CB yardýmcýlýðý protokol vs anlamsýz. Hepsi bu sistemde bir kararnameye bakar. Ama abd de baþkan yardýmcýsý da seçimle geldi. ayrýca ben chp yi anlayamýyorum, eðer bu sistemin hasarýný düzelteceðim diyorsan enaz 1 veya 2 dönem ayný yetkilerle ülkeyi yönetmen lazým. yoksa parlementer sistem ile onarým çok zor olur. Parlementer sistem sonunda bizi bu duruma getirmedi mi?
    Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...

4. Etkili Haber
    @etkilihaber
    ·
    2s
    Araþtýrmacý Ýbrahim Uslu: (Þaibeli kurultay iddiasý)

"Kurultayý eski genel merkez yönetiyor. Kurultayda þaibe varsa bunu Kýlýçdaroðlu'nun bilmesi gerekiyor.

Kýlýçdaroðlu kendi yaptýðý kurultayý bilmiyor da, Erdoðan'dan mý öðreniyor?"

kendini lav ettin.
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •