Sayfa 746/1006 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop LXII

1. Bi aralar 1 aylık maaşiarınımı ne almamışlar dı sanırım, hatta lojman ları felan satıyor lardı,

Siyasilerde gemisini kurtaran koptu modu oldu artık, tam cuk oldu,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

SOCAR Crash.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bosporus dayu bugün tam senlik ama sen yoksun.
    Emekli için yabuştur bişiiler
    Hamdım Piştim Yandım

3. Üst akıl alt akıl, adın çıkmış pudra şekeri ne, halada inanmak harbiden yazmim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Neydi o anunakilere inanmaya başladım, emlak soktu afaya,araştırdım hâliyle

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MV nin özlük hakları konusunda İKTİDAR-MUHALEFET-EMEKLİ MV hepsi mutabık oluyor.

Ne hükümetten ne de açlık edebiyatı yapan muhalefet mv den birisi bu konuda bir taslak hazırlamıyor.

Emekli mv diye bir şey olmamalı.Hele hem MV maaşı hem de emekli MV maaşı alınması ,dünyada başka ülkede var mı acaba?

veya mv maaşının asgari ücrete oranı noktasında oldukca yüksek bir oran var.

Hükümete zaten sallıyoruz ve ekonomik bozukluğun sorumlusu odur ama muhalefet mv de bu konuları hiç gündeme getirmezler.Sabahtan akşama kadar ''halk aç aç...''diyenler önce kendi maaşlarının makul seviyeye düşmesi için bir kanun taslağı hazırlasınlar.KİM NE KADAR SAMİMİ GÖRELİM.

TİYATRO OYNANIYOR.

Mesela köpürdete köpürdete konuşan bir mv var.Hem emekli hem mv maaşı alıyor.250 k civarıdır.Madem HALKI DÜŞÜNÜYORSUN,ÖNCÜLÜK ET.BU 2 MAAŞIN HAK EDİLMEDİĞİ İÇİN TBMM ye kanun teklifi ver.

veya bu maaşın yarısını düzenli olarak löseve veya emeklilere ver...

MÜCADELENİ YAP.HAKLISIN DA.AMA KENDİNCE BİR PRATİK ÇÖZÜM DE YAP..

HİKAYE..ŞARK KURNAZLIĞI..

https://www.haberekspres.com.tr/mani...tlye-indirildi

Manisa Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde yapılan seçimde başkan maaşı 120 bin TL’den 60 bin TL’ye düşürüldü. Seçim yoğun katılımla gerçekleşti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

merhaba arkadaşlar,
    geldik yine zurnanın zırt dediği yere, 11.113 gördük, aşağı 20-25 puan daha marj yapıp kalkmasına oyun kurdum. Herkese başarılar.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

11.131 Longların tamamı zararla kapadımmmmmm

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11.131 Longların tamamı zararla kapadımmmmmm

Çöken ekonomi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 746/1006 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •