Sayfa 272/415 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 3314 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    İnşallah olumlu olur hocam ama millet beklemekten geberdi resmen (:

Ben bile kaç yıldır bekliyorum sıkılmadım desem yalan olur...
    Bu işler böyledir...

Sen geçmişi hatırlarsın. Eskiden ne zor günler yaşadık. Sonrasında Covit sürecinde ve devamında enflasyonist ortamda sürekli yükselen borsaya bakanlar, hep öyle olacağını sanıp aldandılar, az biraz düşüş ve yatay görünce de bıkıp sattılar...!!!

İşte bu hareketlerin devamında onları pişman etmek olmalı ki, tekrar borsaya dönüp taşıma görevini üstlensinler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu işler böyledir...

Sen geçmişi hatırlarsın. Eskiden ne zor günler yaşadık. Sonrasında Covit sürecinde ve devamında enflasyonist ortamda sürekli yükselen borsaya bakanlar, hep öyle olacağını sanıp aldandılar, az biraz düşüş ve yatay görünce de bıkıp sattılar...!!!

İşte bu hareketlerin devamında onları pişman etmek olmalı ki, tekrar borsaya dönüp taşıma görevini üstlensinler...
    Maalesef borsada baya kötü günler geçirdim/geçirdik, birde gerçek hayat sorunları eşlik etti mi tam oldu, neyseki sizin gibi iyi insanlarla karşılaştım da sonu iyi bitti benim için yoksa borsaya gelenler maalesef benim kadar şanslı olmuyorlar...

İnşallah bu defa yükselirde bütün mal ellerinde kalır kalmaz orası ayrı, en kötü birilerini ikna edip kendileri sıyrılırlar..
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Maalesef borsada baya kötü günler geçirdim/geçirdik, birde gerçek hayat sorunları eşlik etti mi tam oldu, neyseki sizin gibi iyi insanlarla karşılaştım da sonu iyi bitti benim için yoksa borsaya gelenler maalesef benim kadar şanslı olmuyorlar...

İnşallah bu defa yükselirde bütün mal ellerinde kalır kalmaz orası ayrı, en kötü birilerini ikna edip kendileri sıyrılırlar..

- "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."

Bu söz borsa için tam yerinde bir söz...

Sen nasihate uydun. Meyvesini yedin. Uymayanlar hâlâ türlü türlü bahaneler peşinde...!!!

Yok spek şöyle, yok tahta böyle, yok SPK nerede gibi sözlerle kendilerini kandırıyorlar. Burada bir racon var. Racona uyarsın kimse sana karışmaz, paranı kazanmaya devam edersin. Racon dışına çıkarsan dayak kaçınılmaz olur...!!!

Örneğin; benim mal alışlarım gibi. Racon dışı işlemler yaparım ve dayağı yer otururum. Sonra da rövanşı alır giderim...

Hiç unutmam; gençliğimde bir dükkanda alışverişe gelen bir satıcı ile dükkan sahibi arasında alış veriş sırasında gerginlik oldu. Sonra alışveriş tamamlandı ve az önce agresif olan satıcı birden şeker gibi oldu. "Neden az önce öyle davrandın?" diye sorduğumuzda:

- Önce dövüşelim, sonra barışalım. Daha sonra olabilecek tatsızlıkları baştan önlemiş oluruz. Aksi halde tatlı başlayan bir iş, tatsız bitebilir. Bir şeyin başlangıcı değil, neticesi önemlidir...

diye bana önemli bir hayat dersi vermişti...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    - "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."

Bu söz borsa için tam yerinde bir söz...

Sen nasihate uydun. Meyvesini yedin. Uymayanlar hâlâ türlü türlü bahaneler peşinde...!!!

Yok spek şöyle, yok tahta böyle, yok SPK nerede gibi sözlerle kendilerini kandırıyorlar. Burada bir racon var. Racona uyarsın kimse sana karışmaz, paranı kazanmaya devam edersin. Racon dışına çıkarsan dayak kaçınılmaz olur...!!!

Örneğin; benim mal alışlarım gibi. Racon dışı işlemler yaparım ve dayağı yer otururum. Sonra da rövanşı alır giderim...

Hiç unutmam; gençliğimde bir dükkanda alışverişe gelen bir satıcı ile dükkan sahibi arasında alış veriş sırasında gerginlik oldu. Sonra alışveriş tamamlandı ve az önce agresif olan satıcı birden şeker gibi oldu. "Neden az önce öyle davrandın?" diye sorduğumuzda:

- Önce dövüşelim, sonra barışalım. Daha sonra olabilecek tatsızlıkları baştan önlemiş oluruz. Aksi halde tatlı başlayan bir iş, tatsız bitebilir. Bir şeyin başlangıcı değil, neticesi önemlidir...

diye bana önemli bir hayat dersi vermişti...
    Satıcıda zaman içinde akıllanmış, bende az sopa yemedim borsada malum, birde dolandırıcı Twittercıları adam sanmıştım bu da bana çok ciddi maddi manevi zarar verdi, birde borsayı bildiğini sanan ve yeni başlayanları yanlış yönlendiren ciddi bir kitle var, bu işi bilen sayısı az ve sesleri bu cahillerin yada dolandırıcıların sesleri arasında duyulmuyor, sopa yiyip insanları da biraz tanıdıkça birde biraz şansınız varsa doğru insanı bulan doğru bilgiye/tecrübeye ulaşıyor, sonra para kazanmak sadece zaman meselesi ve sabır, Allah doğru insanlardan razı olsun...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Selamlar....uzun zaman borsadan uzak kaldım.bıraz para birikmiş var.bana onerebileceginiz orta vade hisse ozelden yazarsanız sevinirim.birde froto ve kcaer icin alım yerleri neresidir.yorumlarsanız sevinirim arkadaşlarım saygılar

Herkesin Berât Kandili 'ni kutlarım...

Nice hayırlara vesile olmasın temenni eder, dualarınızın kabul olmasını dilerim...

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Selamlar....uzun zaman borsadan uzak kaldım.bıraz para birikmiş var.bana onerebileceginiz orta vade hisse ozelden yazarsanız sevinirim.birde froto ve kcaer icin alım yerleri neresidir.yorumlarsanız sevinirim arkadaşlarım saygılar
    Aleyküm Selam...

FROTO...

Şu anki durumda alım önerilemez. Henüz dibini tamamlamamış gibi görünüyor...!!!

Her destek çalışmayabilir. O nedenle destekte alım yapmak riskli olabilir. Süre olarak çok bekletebilir. O nedenle önce hareketin başladığını görmek daha isâbetli olacaktır...

KCAER...

Bu da aynı durumda...!!!

Grafikteki yatay kırmızı çizgiler destek görevi görecektir. Fakat dediğim gibi henüz dip oluşumları tamamlanmış değil. O nedenle hem elde tutma süresi uzayabilir, hem de destekler kırılabilir. Hareketin başladığını görmek en iyisi...

Sayfa 272/415 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •