Sayfa 179/181 İlkİlk ... 79129169177178179180181 SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Mart ayını görmek istiyorum hissede , söz konusu ortaklık denilen konunun mart ayındaki bilançodan hemen sonra bilgilerininin gelebileceğini düşünmekteyim.

zaten yatırımcı ortalama 9 aydır bekliyor, küçük kıpranmalar olsada 120tl civarı maliyetlenenler geçenki atraksiyonda ufaktan çıkış yaptı.

geleceğe bakarsak , ülkemizin bulunduğu konuma göre ,yüksek ve orta gerilim trafoları hem ukrayna hem suriye hemde balkan tarafına hatta avrupaya ve ortak olacağı söylenen şirket sayesinde uzakdoğuya satış yapabilecek bir şirket.

not:ben şahsi olarak yazdığım bu postta asla kimseye yatırım tavsiyesi vermemekteyim.

2. Gesan'ı ve Europower'ı temel işlerine ve gelecek beklentilerine değinip yorumlamaya çalıştım:

https://youtu.be/b1DORLk-TFg

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    cefaks abi 9 tane kurumda %5 üstünde saklama oranı olmasına rağmen hissenin fiili dolaşım oranının düşmeme sebebi birden fazla hesap kullanması değilmi. ama ben kaba bir hesapla yanlış yorumlamadıysam 12 sıraya kadar %2.5 larıda toplasam toplamda %85 gibi toplu gözüküyor. Sizce doğru yorum mu yapıyorum.
    “Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”

8. Gün uzun tavan yapıp dün verdiğini bu gün alabilir ayrıca ukrayna gelişmeleri de şirkete yarıyor bitmesi beklenen Bi yeni fabrika var ciroyu yükseltip rakip firmaların önüna geçirecek orta vadeli pozitif gelişme ayrıca ortaklık durumu olursa şirketin karlılığı artacaktır ihlelere kendi atılacaktır başkasının aldığı ihaleler taşeron üretim yapıp düşük karlı üretimden kurtulacaktır
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 179/181 İlkİlk ... 79129169177178179180181 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •