Sayfa 397/404 ÝlkÝlk ... 297347387395396397398399 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 3,169 - 3,176 arasý.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1.  Alýntý Originally Posted by karayel09 Yazýyý Oku
    Koç grubunun bütün hisselerinde ciddi bir düşüş gözleniyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba ?
    Karlardaki düşüşten dolayı

SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tüpraþ, toaso, froto, ttrak, arçelik gibi þirketlerin tamamýnda karlar eridi sonunda kchole bu kaldý malesef.
    Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.

3. Bence morali yüksek tutun

Koç hisseleri her zaman dinamiktir

Koc hisselerinde orta ve uzun

vadede kaybeden hiç duymadim
    Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.

E.M olmasa,en az 150 milyar kar yazacak koskoca koçholdinge bakýn,yerlerde sürünüyor.
    Yüzüne bakan bile yok.
    YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.

5. Geçmiþ yýla göre ciddi zarar yazmýþ bilanço. Koç grubunda neler oluyor böyle. Tarihinde ilk kez böylesi bir zara yaþýyor herhalde. Ali Koç bir an önce futboldan sýyrýlýp iþlerine geri dönmeli.
    Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6. 2025 ilk çeyrek bilançoya kadar sýkýntýya devam
    Maliyeti yüksek olanlara Allah sabýr ve kolaylýk versin
    Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7. Nereden bulaştık arkadaş bela mıdır nedir kafasını hiç yerden kaldırmıyor
    170 kırmaz diyordum kırdı
    160 kırmaz dedim onu da kırdı
    150 de bari soluklanir dedim onu bile kırdı
    Ppdd si 0.72 ye geldi. Tam bir can sıkıntısı oldu.
    Yarın toparlamaz sa havlu aticam kol kesicem bacak kesicem. Şirkette bir aciklama bir destek yok
    Patron futbol derdin de herhal. Bu nedir arkadaş ya ne günlere kaldık

G700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Fenerbahçe sevdasý koçlarý iyice zayýflattý. Anadoludaki kobi'ler koçlarý solladý geçti

Sayfa 397/404 ÝlkÝlk ... 297347387395396397398399 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •