Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Independent Turkish
@TurkishIndy
Erdoğan: TÜSİAD’ın açıklaması haddini aştı
Bizim kuklalarla işimiz yok, bizim muhatabımız kuklacılar, TÜSİAD zihniyetinin ne demek olduğunu hatırlıyoruz
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Eskiden patişahlar tebdil-i kıyafet ile halkın içine karışır, esnaf esnaf dolaşır, halkın durumu bilirdi
Şuan vatandaş garip gureba fakir fukara ama bilen yok.
Korkarım ki, ileride
hırsızlık yolsuzluk gasp cinayet adam yaralama kavgaların artışı gibi durumlarda artışın söz konusu olması
Hamdım Piştim Yandım
şuan ülkedeki en üst gelirli 1 milyon kişi isterse satılık tüm daireleri, hatta projeleri satın alır.Varlık üzerinden bir vergi olmadığı için belli bir eşiği geçmiş bu kitle kartopu gibi servetini katlaya katlaya gider.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri