Sayfa 241/927 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7409 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Abi damada ispiyonlayacam 😃

2.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Abi damada ispiyonlayacam 😃
    Abi damada zerre güvenim kalmadı. Ben fetonun hastanesinde yıllarca en düşük maaşı alıp en çok çalışan elemandım. Öyle bir çalıştım ki en son nokta ta bana hesap soran denetleyen kimse yoktu. Hastanede parmakla gösterilen biriydim en düşük maaştan asgari ücret*3-4 e ulaştım. Patronla inatlaştın mi işi bırakıp gidecen . Bizim damat hem işinden olacak hem tazminattan. Bundan daha iyi iş bulma ihtimali de yok. Geri zekalı o kalıp yapmayı öğrense memurdan fazla maaş alır ama beyin olmayın olmuyor. Damadın cep telefonunda 100 GB internet var evde de internet var ne pohuma alıyorsa. Benim kız çok sürmez valizini alır gelir

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Hayvanlar doğanın dengesini oluşturur,bizden önce onlar vardı,insan sonra ortaya çıktı bilimsel olarak,rızık herkese göredir dünyada,çare barınaktır,tam senin düşüncen RTE düşüncesi ve onun yalakaları,hayvanların alanlarını istila et gel burada ahkam kesil
    Sokak köpekleri vahşi doğada zaten yaşamaz. Yaşasa sayısı da 10 milyonları bulmazdı. Doğa dengelerdi. Bu bilimdir.

Rızık, halkın vergileri ile toplanan parayı köpeklere saçmak değildir. Doğa düzenine müdahale edersen diğer türler zarar görür, ekolojik denge bozulur.

Türkiye de CHP li belediyeler sürekli mama vererek, köpek uyutmayı sonlandırarak artık barınak seçeneğini yok etmiştir. 10 milyon köpeğe hiçbir barınağın kapalı alan, personel, mama olarak gücü yetmez.

Tüm Avrupanın barınaklarında ne kadar köpek var?

Belirli bir sayıya ulaştığında uyutuyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi damada zerre güvenim kalmadı. olmuyor. Damadın cep telefonunda 100 GB internet var evde de internet var ne pohuma alıyorsa. Benim kız çok sürmez valizini alır gelir

Allah sabır versin, herif telefonu elinden bırakmıyor galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

belli bir yaştan sonra kalbin çalışması yavaşlar kalp krizi geçirsen bile yaşama şansın vardır
    ama yaşlılarda kalça kırılmaları büyük sıkıntı yaratabilir.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Allah sabır versin, herif telefonu elinden bırakmıyor galiba?
    Akıl olmayınca bu internet serviste ara sıra işe gittiğinde kullandığınız internet evde ki ayrı. Birde işinde telefon ile oynayan adamı patron kaç gün tutar orası da ayrı

tetikçi lütfü savaş mış.
    bir halt olacağı yok.

8. Pamuğu yaraya basan Hemşire 50 bin alıyor, Pamuğu tıkayan imam 40 bin, Pamuğu üreten çiftçi icralık.

Sayfa 241/927 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •