Sayfa 242/580 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 4633 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Ben de daha internet bekliyorum eve , Onosbu cocuklarindan

2. İnat ettim devasa mobil internette almıyorum. Bı poka yaramayan çanak çömlek internet falan da. Sözüm ona ödemesi de ayrılmış benim talebim essek değillerse birkaç aya inşallah ...

3.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ben de daha internet bekliyorum eve , Onosbu cocuklarindan
    Artık beklemesen Cihangir, ekonomi düzelince bağlarlar nasıl olsa..

4.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ben de daha internet bekliyorum eve , Onosbu cocuklarindan
    Dıj güçler devrede Konyamızın gelişmesine engel oluyorlar. Önde Abd yanında israil arkada ingiltere. Sabır kardeşim hedef 2053

5. Bakire ölen kadınlar şehitlere ikram edilir.

Cübbeli Ahmet.

6. Akılları sadece şeylerinde. Ahir zaman hocaları veya hoca görünümlüler bu kadar oluyor demek ki.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dıj güçler devrede Konyamızın gelişmesine engel oluyorlar. Önde Abd yanında israil arkada ingiltere. Sabır kardeşim hedef 2053
    Bizler gülüp geçiyoruz ama ahalinin büyük kesimini Lozanın gizli maddelerine inandırmışlardı, tabiki bunlarda sorgulama olmadığı için kimse hani ulan kapatılmış petrol kuyuları açılacaktı, madenlerimizi çıkartacaktık diyen olmadı.

2053 Yılında ne olacak henüz blr şey duymadım, her halde XI. Konstantinos Paleologos'un hazinelerinin yeri bulunacak, 2071 yılında ise Romen Diyojen ile imzalanan gizli anlaşma gereği Anadolunun gerçek hakimiyeti bize geçecek diye düşünüyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tetikçi lütfü savaş mış.
    Zihniyeti akp ye yakın olan adamdan uzak duracan. Bu Lütfü bile sorun çıkarır CHP nin başına

Sayfa 242/580 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •