Sayfa 937/1006 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop LXII

1. Bim in bu yılki 9 aylık karı 4,3 milyar TL. Gelen ceza bu açıdan bakınca az değil..

2. Borsa kur faiz bilanço ıvır zivirdan düşmüyor
    Borsa yaratılan gerginlikten de düşmüyor
    Düşünülmek istendiği için düşürülüyor.
    Aylar önce de yazmıştım şimdi arayıp bulamam
    Icerde çok ciddi para
    Bu para gelir kaynağı oldu artık
    Çok yanlış Bi inanış vardı
    Kontrollü borsa hükumet tutuyor izin vermiyor düşüşe fln
    Evet Kontrollü ama düşüş yönünde kontrol edilen bir borsa
    Büyük kagitlardan 50 60 kağıt ile bir sepet yap bist in şu an ki değeri 5800 6200 arasi

3. İris Cibre ��
    @iriscibre
    Trump Zelenski'ye
    "Orta düzey bir komedyen, kazanamayacağı ve başlamaması gereken bir savaş için ABD'den 350 MLR aldı. ABD, okyanus ötesinde olan ve AByi ilgilendiren savaş için AB'den 200 MLR fazla harcadı" dedi (ki bu yalan, ABD toplam yardımı 183 MLR)

Hem Avrupa'ya hem de Zelensky'ye, hatta Nato'ya koca bir "bye" dedi

Avrupa zaten çatırdıyor, Zelensky "ben masaya oturmam" derse ne olacak?
    Alman tahvillerine bugün 2% satış geldi, bolca savunma harcaması yapacaklar

Trump Ukrayna'ya çökme niyetini de beyan etti.
    Global düzen değişiyor. Trump masayı resmen dağıttı

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    o neden öyle oldu bilmiyorum
    bugün FDAX ile korele olmak istedi galiba
    BTC/ENDEKS korelasyonundan önce, daha büyük bir kural vardır.

AKEPE iktidarı yıkılmasın diye, endekis, düşenlere bakmadan, yükselenlere bakmak üçün biryerini yırtar
    Dedigim yanlış inanış budur
    Yok böyle birsey atın bu düşünceyi çöpe

Bu adamlar endeksi tutmak isteyecek , borsa da olacaklar ve bunları yapacaklar hergun yaşananları
    Komik

BIM haberiyle sabah sert aşağı açacak gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sean sonunda kucakladım malları tutuklanırsa gömerler serbest kalırsa alırlar sonra yine gömerler çünkü bir adam eleştirdi diye bunu ülkenin en büyük patronların başkanına bunu yaparsa dünyaya senin kendini ifade etmen mümkün değil muz cumhuriyeti olur orası
    Dayucuğum sende iyi cesaret var hakkaten bu havada mala mı gömüldün, aldığın kaatları ya taban açarlarsa napacan hiç düşündün mü
    Herif endekis mühendisi, napar eder bi şekilde sende olmuyan kaatlarla tutar ama hisseler üüüyle mi
    Bak saa bişii diyim mi
    Türkiye cumhuriyeti asla muz cumhuriyeti olmaz çünkü Atatürk ne zorluklarla kurdu bu cumhuriyeti kimse yıkamaz rahat ol
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum sende iyi cesaret var hakkaten bu havada mala mı gömüldün, aldığın kaatları ya taban açarlarsa napacan hiç düşündün mü
    Herif endekis mühendisi, napar eder bi şekilde sende olmuyan kaatlarla tutar ama hisseler üüüyle mi
    Bak saa bişii diyim mi
    Türkiye cumhuriyeti asla muz cumhuriyeti olmaz çünkü Atatürk ne zorluklarla kurdu bu cumhuriyeti kimse yıkamaz rahat ol
    Tutuklama kararı çıkarsa yarın selamı verirler ben o kadar ileri gideceğini düşünüyorum olursa ülkenin selasini vermiş olurlar

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tutuklama kararı çıkarsa yarın selamı verirler ben o kadar ileri gideceğini düşünüyorum olursa ülkenin selasini vermiş olurlar
    Bence tutuklanır, kurtuluşu yok
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 937/1006 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •