Sayfa 102/115 İlkİlk ... 25292100101102103104112 ... SonSon
Arama sonucu : 920 madde; 809 - 816 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. gelmez denilen alt fiyatlar, görmez denilen tüm alt rakamlar görüldü ve görülmeye devam ediyor. Amerikada 2 sene once temel atildi devamı yok. Beklentiler yeniden revize edilerek 1/3 fiyatları soylenmeye başlandı. Sami Aslanhan bırakın düzgün bir sınav vermeyi, düzgün bir adam portresi cizemedi, yakasina yapısan ve çokta sırıtmayan sahtekar, fırıldak madalyası ile yaşasın dursun. Bu da ona dert olsun.

2. lütfen burası ona buna argo hakaret yazma yeri değil. memnun değilseniz ortak olarak şirket yetkililerine önerilerde bulunabilir , cimer üzerinden spk dan açıklama isteyebilir, gerek duyarsanız hissenizi satar ortaklıktan ayrılırsınız. şirketin iletişim adreslerine yazabilirsiniz.

şirket hakkında olumsuz bir durum söz konusu değil.

bist genel olarak patinaj yapıyor. sıcak sermaye akışı yok. bu ülkenin siyasi ekonomik konjüktürü ile alakalı durum ...

pomega amerika konusunda finansal çözümler olmalı. bilindiği üzere batarya sektöründe çinliler agressifler. bölgede tek çinli olmayan şirket pomega ...

mcfly konusunda ticari sicil gazetesinde faaliyet konusunda değişiklik yayınlandı.

İÇERİĞİ DEĞİŞEN MADDELERİN YENİ HALİ AMAÇ VE KONU
    Madde 3-
    A. Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılanlardır: 1. Her türlü robot, robot tutucu, robot uç elemanı, makine ve otomasyon ürünlerinin ve sisteminin projelendirilmesini, üretimini, alımını, fason işçiliğini, entegrasyonunu, ithalatını ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü robot, robot tutucu, robot uç elemanı, makine ve otomasyon sistemlerinin imalatında kullanılan ham madde yedek parça, ambalaj ve yardımcı maddelerin imalatı alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak3. Her türlü robotun ve bu robotlarm elektronik, mekanik ve yazılım bileşenlerinin tasarımını, imalatını, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını, onarımını, bakımını montajını yapmak ve bu konuda danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini vermek4. Her türlü robot, robot tutucu, robot uç elemanı, makine ve otomasyon sistemlerinin imalatı ile ilgili her türlü sanayi makinelerinin ve bunların yedek parça ile malzemelerinin üretimi, alımı, ithalatı ve ihracatını yapmak 5. Her türlü robot, makine ve otomasyon sistemlerinin gerektirdiği tamir ve onarıın işlerini yapmak, tasarım ve projelerini hazırlama, aksesuarlarının imalatı, alımı, satımı, fason işçiliği, ithalatı ve ihracatını yapmak.
    6. Her türlü bilgisayar, gömülü bilgisayar ve mikrodenetleyici için donanım ve yazılım geliştirilmesi, bu yazılımların ve donanımlarm alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, onarımı, bakımı, montajı ve bu konudaki danışmanlık ve mühendislik hizmetleri 7. Robot, makine ve otomasyon sistemleri ile ilgili araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak, satış ve pazarlama konularında özel ve tüzel kişilere ve her türlü kamu kurum ve kuruluşlarma ihtiyaç duydukları danışmanlık ve eğitim hizmetlerini sunmak, danışmanlık ve eğitim hizmetleri know how ve ortaklık sözleşmeleri yapmak. sunmak, danışmanlık ve eğitim hizmetleri gerçekleştirmek, yurtiçinde ve yurtdışındaki fırma ve şahıslarla lisans, know how ve ortaklık sözleşmeleri yapmak. 8. Orta, yüksek ve çok yüksek gerilim kesici ve ayırıcılar ve malzemelerini imal etmek ve bunlar için bunların imaline lüzumlu malzeme ham ve yardımcı maddeleri ithal etmek, ihraç etmek ve ticaretini yapmak. 9. Orta, yüksek ve çok yüksek gerilim şalt teçhizatı, hücreler ve panolar ve malzemelerini imal etmek ve bunlar için bunların imaline lüzumlu malzeme ham ve yardımcı maddeleri ithal etmek, ihraç etmek ve ticaretini yapmak. 10. Orta, yüksek ve çok yüksek gerilim gaz izoleli transformatör ve transformatör merkezleri yapımı ve ekipmanlarını imal etmek ve bunlar için bunların imaline lüzumlu malzeme ham ve yardımcı maddeleri ithal etmek, ihraç etmek ve ticaretini yapmak. 11. Şirket faaliyeti ile ilgili işler için gerekli fabrika, atölye ve mağaza tesis etmek, işletmek 12. Yurtiçi ve yurt dışmda her türlü alçak ve yüksek gerilimli elektrik ve elektronik tesisatı ile komple inşaat ve gerektirdiği tüm tesisatm montaj ve taahhüt işlerini doğrudan doğruya veya istisna akdi suretiyle yapmak. 13. Konusu ile ilgili proje, mühendislik, müşavirlik, sistem / alt sistem / cihaz montaj, bakım ve onarıın, ayar ve kalibrasyon, muayene ve test yapmak, işletme hizmetlerini satmak ve satın almak, eğitim vermek ve bu işleri yapmak için tesisler, muayene istasyonu test laboratuarı dahil kurmak, işletmek, hizmet vermek, gerekli araç ve gereçleri satm almak, satmak, ithal, ihraç ve imal etmek. 14. İleri teknoloji arayışına yönelik araştırma ve geliştirme üniteleri ve ARGE Merkezi kurmak, bu konuda projeler geliştirmek, gerekli alet ve teçhizatı sağlamak.15. Geliştirdiği projelerin patent hakkını almak, patentli hakları imalat hakkını satmak veya kiralamak. 16. ARGE Merkezi olarak şirket içi ve dışına projeler üretmek, geliştirmek Sosyal amaçlı kurulmuş olan vakıflar, dernekler ile eğitim öğretim kurumlarına, üniversitelere ve sair kişi, kurum ve kuruluşlara Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde destek, yardım ve bağışta bulunmak, vakıflara ve demeklere üye olmak. Şirket amaç ve konusunun tahakkuku için; a. Konusu ile ilgili işleri yapabilmek için gerekli hammadde, yardımcı madde, makine ve teçhizat, ekipman, yedek parçaların imalatını, ithalat ve ihracatını yapabilir ve yaptırabilir. b. Konusu ile ilgili ambalajlama, paketleme, depolama gibi sair faaliyetlerde bulunabilir ve bu faaliyetlerin gerçekleşmesi için tesisler kurabilir. c. Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında tanıtım amacı ile gerekli fuar ve sergilere katılabilir. d. Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışmda her türlü resmi ve özel işin ihalelerine katılabilir, işlere teklif verebilir, farklı iş modelleriyle (yüklenici, alt yüklenici, entegratör, yap-işlet-devret, işletmeci) işleri gerçekleştirebilir. e. Şirketin amacma ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile nakil vasıtalarını, deniz taşıtlarını alabilir ve satabilir. Amaç ve faaliyetlerini gerçekleştirmek için menkul ve gayrimenkulleri alabilir, satabilir. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefıyeti ve kat irtifakı tesis edebilir, devir ve ferağ edebilir. f. Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı resmi ve özel ihalelere iştirak edebilir, taahhütlerde bulunabilir. Bayilikler, acentelikler, mümessillikler alabilir, verebilir. Ayrıca konusu ile ilgili ithalat ve ihracat işlemleri yapabilir, plan, proje, kontrollük, etüt, müşavirlik, mühendislik hizmetleri verebilir. g. Şirketin amacı ile ilgili olarak patent, proje, ihtira beraatı, ustalık (know-how) ve diğer fikri ve sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devredebilir, ayrıca bunların lisans anlaşmalarını yapabilir. h. Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü hakkı iktisap ve borcu ihtizam edebilir, her türlü sözleşme akdedebilir, menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, satabilir, devredebilir, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi haklar ve mükellefiyetler tesis edebilir, bunları devredebilir, kaldırabilir, fek edebilir, diğer tasarruflarda bulunabilir. ı. Kontrol oluşturmaksızm kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girebilir. i. Kurulmuş veya kurulacak eneıji piyasalarmda faaliyet gösteren şirketler ile iştirak ilişkisine girebilir. j. Yetkili makamlardan gerekli izinleri almak kaydıyla eneıji ve eneıji depolama ticaretini yapmak veya dağıtımında iştirak edebilir. k. Yurt içinde yurt dışmda faaliyet konuları ile ilgili olarak ayni ve nakdi sermaye tahsis etmek suretiyle diğer gerçek ve tüzel kişilerle şirket kurmak, kurulmuş şirketlere iştirak etmek ve bunlardaki kendisine ait hisseler üzerinde tasarrufta bulunmak veya şirketleri infısah etmek; şirket faaliyet konuları ile ilgili olarak yurt içinde ve yurtdışında yönetim kurulu kararma dayanarak şube, acente ofis ve irtibat bürosu kurabilir. 1. Şirket faaliyet konuları ile benzer veya ilgili kurumsal amaçlarını (yukarıda yazılı olanları sınırlamaksızın) gerçekleştirebilmesi için gerekli veya faydalı olan her türlü işi yürütmek ve her türlü kararı alabilir. m. Şirket faaliyet konusu ile yurt içi ve yurtdışında üretim tesisleri ve fabrikalar kurabilir. n. Şirket, yerli veya yabancı gerçek ve tüzel kişilerle şirket amacma uygun konularda kredi anlaşmaları imzalayabilir, kredi alabilir ve fınansal kiralama anlaşmaları yapabilir. Bu işlemlere sat kirala geri al işlemleri de dahildir. o. Şirket, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda, gerekli izinler alınmak kaydıyla, borçlanma aracı ihracmda bulunabilir.

MC FLY I SERMAYE OLARAK GÜCLENDİRMEK İÇİN YAPILMIŞ DÜZENLEMELER

BORSAYA GELECEKTİR.

MCFLY ? KONTROLMATİK ? KONTR ? GELECEĞE KONTROLLÜ YATIRIM ?
    Son düzenleme : carizma; 18-02-2025 saat: 11:24.

3. Sami Aslan nın en iyi yaptığı şey hisse üretip pazarlamak

4. Enerji Günlüğü - Akenerji Strateji Direktörü Tamer Emre, Türkiye Jeotermal Enerji Kongresi GT 2025 kapsamında gerçekleştirilen Yenilenebilir Enerji ve Dijitalleşme Oturumu’nda, elektrik sektöründe yapay zekâ kullanımı konulu bir sunum yaptı. Kaynak: Emre: Yapay zekâsız elektrik ticareti zor

yapay zeka, veri değerlendirmeleri , para kazanmak ve kontrolmatik

DAHA DOĞRU TAHMİN YAPABİLMEKElektrik arz ve talebin karşılaştığı gün içi piyasasını çok önemli bir yenilik olarak nitelendiren Dr. Tamer Emre şöyle konuştu: “Şimdi sadece Türkiye’de değil, dünyada rüzgâr kaynağının ne kadar üretebileceğini bir gün öncesinden yüzde 15-20 hatalarla da girebiliyorsunuz. Ve gerçek zamana geldiğinizde, yani fiyatını taahhüt ettiğiniz elektriğin teslimatına bir saat varken siz daha doğru bir tahmin yapabiliyorsunuz. Bu da size yeni bir ticaret imkânı sağlıyor. Güneş için de, diğer kaynaklar için de hakeza öyle.â€SANİYEDE 30 BİN TEKLİF ATAN MAKİNEYapay zekanın gün içi piyasayı daha fazla kullanabilmeyi sağladığını vurgulayan Dr. Tamer Emre şöyle konuştu:“Artık yapay zekâ var, tahminleri botlar yapıyor. Eğer bu gelişmeye ayak uyduramazsanız bir saniye içerisinde 30.000 teklif atabilen makinelerle yarışmaya kalkıyorsunuz demektir. O zaman buradan para kazanamadığımız bir zamana doğru gidiyoruz demektir. Bundan sonrasında artık piyasadan para kazanmanın yolu verileri değerlendirerek makinalara bu işi yaptırmak. Yani sınırları vererek ticareti makinelere yönettirir hale gelmeniz.â€YAPAY ZEKÂDAN FAYDALANAN KAZANIRGelişen teknolojilerle birlikte işin mevzuat tarafının da geliştiğini ifade eden Dr. Tamer Emre sözlerini şöyle tamamladı:“Yenilenebilir enerji yatırımları çok önemli yatırımlar ve bütün dünyanın rotası da bizim rotamız da bu yönde. Jeotermal de bu yönde çok önemli bir kaynak. Ama bütün yatırımlar para kazanmak için yapılıyor. Ve enerji piyasalarından para kazanarak hayatlarını devam ettiren yatırımlardan bahsediyoruz. Burada para kazanmanın yolu artık gerçekten yapay zekâ ile makine öğrenmesiyle oluşturduğunuz sistemlerin kullanımından geçiyor. Ne kadar çok faydalanabilirsek, o kadar para kazanabilecek hale geliyoruz. Bu gelecekte de devam edecek.†Kaynak: Emre: Yapay zekâsız elektrik ticareti zor

eski piyasa out yeni piyasada iştirakleri (Nextopia Enerji Üretim Anonim Şirketi , Prolectric Enerji Üretim Anonim Şirket ) sayesinde kontrolmatik çok daha fazla para kazanacaktır.

teknolojiye ayak uyduran piyasada kalacaktır. kontrolmatik ? kontr ?

Nextopia Enerji Üretim Anonim Şirketi
    ''Şirketimizin yüzde 95 bağlı ortaklığı Progresiva Enerji Yatırımları Ticaret A.Ş tarafından yüzde 100 bağlı ortaklık şeklinde 4.500.000 TL sermayeli, yurt içi ve yurt dışında enerji ticareti yapma, enerji depolama tesisleri kurmak ve işletmek, ilgili tesislerin ve/veya elektrik üretim santrallerinin kurulması, kurulan santrallerin işletilmesi, kiralanması, elektrik enerjisinin ticaretiyle iştigal etme alanlarında faaliyetle bulunmak üzere Nextopia Enerji Üretim A.Ş unvanlı şirketin kuruluşu tamamlanmıştır.''
    Prolectric Enerji Üretim Anonim Şirket
    Yurt içi ve yurt dışında enerji ticareti yapma, enerji depolama tesisleri kurmak ve işletmek; ilgili tesislerin ve/veya elektrik üretim santrallerinin kurulması, kurulan santrallerin işletilmesi, kiralanması, elektrik enerjisinin ticareti, elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak elektrik enerjisi ve/veya kapasitesi ticareti yapmak ile ilgili mevzuat çerçevesinde toptan satış, perakende satış ile ithalat ve ihracat faaliyeti.
    Son düzenleme : carizma; 20-02-2025 saat: 14:02.

5. Bosphorus Boat Show Kara Fuarı 2025’te tanıtılan ve çevre dostu teknolojisiyle dikkat çeken model, denizcilikte sürdürülebilirliğe önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

Türk ticari araç sektörüne öncülük eden TEMSA, elektrifikasyon ve batarya yönetimi alanındaki uzmanlığını denizcilik sektörüne de taşıyor. Mobilitenin elektrifikasyonu hedefiyle çalışmalarını sürdüren TEMSA, marine araçlarının elektrifikasyonundaki tecrübesi ile, iş birliği yaptığı ve Türkiye’nin önde gelen yat üreticilerinden olan YUKA YAT’ın OPENBOW Classic teknesine elektrikli batarya desteği sağladı.

Bosphorus Boat Show Kara Fuarı 2025’te tanıtılan ve TEMSA tarafından geliştirilen 102 kWh kapasitedeki batarya paketine sahip YUKA YAT’ın OPENBOW Classic Teknesi, 20 knot hızla yaklaşık 1,5 saatlik menzil sunuyor. Yaklaşık 30 deniz mili mesafe kat edebilen tekneyi tüm marinalardaki sigorta panellerinden ortalama 6 saatte şarj etmek mümkün olabiliyor. Hızlı şarj ünitesi kullanıldığında ise %0’dan %80’e sadece 30 dakikada ulaşabiliyor. Batarya paketinin sağladığı sessiz seyir, deniz ekosistemine zarar vermeden konforlu bir yolculuk imkânı sunuyor.

Deniz taşımacılığına yönelik yenilikçi çözümler geliştirmeyi sürdüren TEMSA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle 2022 yılında hayata geçirdiği deniz taksilerin elektrifikasyonu projesiyle de sektörde sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor.

Sektördeki dönüşümün hızlanmasıyla, elektrikli teknelerin yaygınlaşması ve denizcilikte çevre dostu çözümlerin daha fazla benimsenmesi bekleniyor.
    BATARYA POMEGA MIDIR ? ÖNEMLİ DEĞİL.. SEKTÖR BATARYALANSIN YETER.. POMEGA ? KONTR ?

6. şirketimizin bağlı ortaklığı Pomega Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş. ("POMEGA") ile müşterimiz arasında vergiler hariç 19.650.000 USD (ondokuzmilyonaltıyüzellibin Amerikan Doları) tutarında bir satış sözleşmesi imzalanmıştır.

7. UCK Holding şirketlerinden Fortis Enerji ATİLLA ÜÇKARDEŞ & MEHMET BURAK ÜÇKARDEŞ
    Fortis Enerji; Balkanlar’da 5 yıl içinde toplam 2 GW yenilenebilir enerji projesi gerçekleştirmeyi planlamaktadır. Bu projelerin 80 MW’lık ilk fazı olan Oslomej Güneş Enerjisi Santrali Kuzey Makedonya’da kurulmuştur. Fortis Enerji, 2024 yılı içerisinde tamamlamayı planladığı 485 MW gücündeki güneş, rüzgar ve biyogaz projeleri ile Avrupa’da sektörün önde gelen şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.

Yenilenebilir enerji alanında kurulu gücü 300 MW'ın üzerinde olan ve Avrupa'da 1.500 MW'ı aşkın proje portföyüne sahip Fortis Enerji'nin, Kuzey Makedonya'daki termik enerji santrallerinin yenilenebilir enerji santrallerine dönüşümü kapsamında gerçekleştirilen Oslomej 80 MWp güneş enerji santraline bağlanacak 62MW / 104MWh Enerji Depolama Sistemi'nin temini ve kurulumu işi kapsamında, şirketimizin bağlı ortaklığı Pomega Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş. ("POMEGA") ile müşterimiz arasında vergiler hariç 19.650.000 USD (ondokuzmilyonaltıyüzellibin Amerikan Doları) tutarında bir satış sözleşmesi imzalanmıştır.

Bu tutara, şirketimizin kendi üretimi olan lityum pil hücreleri, batarya yönetim sistemi ve batarya paketleri, enerji depolama sistemi, enerji yönetim sistemi, güç dönüşüm sistemi, saha işleri ve kurulum hizmetleri dahildir. Proje iki faz halinde gerçekleştirilecek olup, 2025 yılının 3. ve 4. çeyreklerinde tamamlanması planlanmaktadır.

İŞ BİTİREN KAZANIR. PUSLU PİYASADA TERCİH EDİLEN POMEGA... KONTR ?

Bugünkü çıkışı beni şu yönde sevindirdi .Daha doğrusu umutlandırdı.
    Beklentiler gerçekleştiğinde merak etmeyin gerekli tepki yukarı yönde gerçekleşecek
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Sayfa 102/115 İlkİlk ... 25292100101102103104112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •