Sayfa 872/908 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Gözünü yine 53 lere mi dikti acaba? Bilançoyu öğrendilerse....
    sanmıyorum..bilanço olsun...iyi salladılar..dedenin oyunları bitmez...

Bilanço yu ben iyi bekliyorum ama bekleyip göreceğiz.

3. 61.70 62.00 altına sarkar çıkamazsa .o zaman 57.00 53.00 arası olabilir.ama burası borsa hiçbir yorum tahmin gerçek olmayabilir.patron ne derse o oluyor maalesef .kumanda onun elinde ..yukarıdan satanlar nasibi varmış alttan alma fırsatı doğdu .biz bekliyoruz ..hadi hayırlısı

4.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    61.70 62.00 altına sarkar çıkamazsa .o zaman 57.00 53.00 arası olabilir.ama burası borsa hiçbir yorum tahmin gerçek olmayabilir.patron ne derse o oluyor maalesef .kumanda onun elinde ..yukarıdan satanlar nasibi varmış alttan alma fırsatı doğdu .biz bekliyoruz ..hadi hayırlısı
    Cuma günü bastonla dövdü bizi %6.5 düştü, 70'den 64'e geldi, sığ hisselerde bu tür hareketler olabiliyor ama toparlanması da hızlı olabiliyor, al-satçıları ihya etti ben de izlemekle yetiniyorum.
    SPK genel inceleme başlatmış, şuna da bir göz atsın, kim tabana yakın kadar verdi bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

İyi öptüler.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    İyi öptüler.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    https://forum.shiftdelete.net/konula...kkinda.608900/
    Bu uygulamada yazı karakterleri bozuk çıkıyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Cuma günü bastonla dövdü bizi %6.5 düştü, 70'den 64'e geldi, sığ hisselerde bu tür hareketler olabiliyor ama toparlanması da hızlı olabiliyor, al-satçıları ihya etti ben de izlemekle yetiniyorum.
    SPK genel inceleme başlatmış, şuna da bir göz atsın, kim tabana yakın kadar verdi bakalım.
    Bakalım bugün kayıplarının ne kadarını geri alacak, toparlanması da hızlı olur umarım, yüksek açarsa olan panik yapanlara olmuş olur.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    bakalım bugün kayıplarının ne kadarını geri alacak, toparlanması da hızlı olur umarım, yüksek açarsa olan panik yapanlara olmuş olur.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    pek nİyetİ yok gİbİ toparlanmaya sankİ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 872/908 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •