Sayfa 540/679 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Ama nihai sonuç Cuma belli olur.
    Bakalım hangi fon.

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    45 liraya 1 milyon yazan vakıf yatırımdı büyük ihtimalle. Son birkaç aydır toplayan kişi ya da grup.
    Birinin malını istiyor.
    Vakıf bu tahtaya geçen aylarda çok destek oldu. Fon satarken Vakıf altlara hep kalın lotlar koydu

Assolist tekrar sahneye yine çıktığıma göre fonun ayak seslerini duymuş olmalı

Fonda mal kaldı mı orası muallak bir konu tabi. Varsada 500k malı ya var ya yoktur

3. Milyon lot alacak adamda ne bileyim rezerve emirdir gizli emir vs hangisi oluyorsa onu kullanırdı.
    Zati decoder zar zor çalışıyor mesajdır şifredir....Ben o resme ilk baktığımda vay be lot altı işlemleride almışlar tahtaya küsaratlar bile önemli olmuş dedim.meğer 1 milyon lotmuş:)

4. Hadi yarında 3 milyon lot yaz tavana.Ordanda mal gelmesin :)

Anca fondan işte.

Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Vakıf bu tahtaya geçen aylarda çok destek oldu. Fon satarken Vakıf altlara hep kalın lotlar koydu

Assolist tekrar sahneye yine çıktığıma göre fonun ayak seslerini duymuş olmalı

Fonda mal kaldı mı orası muallak bir konu tabi. Varsada 500k malı ya var ya yoktur
    Yatirim fonlari takasinda 3 kusur milyon lot var bence ordan dusek ama hangi fon bilemeyiz.Perea satislari cityden dusuyor
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Ahahaha aynı şeyi ben yazacaktım,siz yazmışsınız.
    Perea değilse kim o zaman diyordum.
    Ben NoName den şüpheleniyorum. 😂
    Ben masumum yıllar öncede söylemiştim ben satarsam devre kestiririm diye ozaman devre kaztirmiştim. :)

7. https://x.com/mehmetyazir/status/189...axpIQfkMQ&s=19

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Gvn Yazıyı Oku
    https://x.com/mehmetyazir/status/189...axpIQfkMQ&s=19

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dedem keşfetti demek arenayı. Yarın onun ekip teşrif eder, seans sonrası yazmış çünkü
    Bugünkü 45 deki destek feyk değilse eğer yarın sert yukarı döner yeni gireceklerle

Sayfa 540/679 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •