Sayfa 110/1003 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Viop LXIII

1. olası dalga analizi ..yaklaşık 1 ay önce paylaşmıştım ... son durum altta .. turuncu ii bitmiş olma ihtimali yüksek ... üst derece etiketlerde aynı devam .. ytd .. kısmet .herkese bol kazanç/şans .. +.. hayırlı Ramazanlar ..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

mına godumun, uruspusunun çocukları

% 3 tepkiyi nasıl kullandılar... sürdükçe sürüyorlar bisti

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bariz destek var...

''kırılacak değilya amokaçi '' deyerekten borsalar düşmüyor

borsalarda aşağı doğru biriken ciddi enerji var... yalnız bir şekilde düşüşler durdurulup, enerjinin açığa çıkması engelleniyor.

bir kertik var aşağı doğru, orası geçilemiyor;

(ne ile olur ? nasıl olur ? bilmiyorum ama ) o kertik geçilirse; şortçunun artık TOPTAN tahsilat yapması lazım

yoksa böyle (yarım, 1, 0,25 ) perakende olmuyor

kurdun dişine kan değmeli

3. Citak dayu sen dün akşam maacit abiyi dinlemedin ellam. 10 bine kadar çatır çutur alacaz dedi ya.

4. Düşerken bastıkça basıyorlardı şimdi 9700 e gelince mi problem oldu Çok yükseldi dediğiniz borsa 9700. Geçen seneki fiyatında, haberiniz olsun

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yeni trade bandımız xu100 9400-9800..9400 altı çöp demiştik..9800 üstü ise tekrar 10.250 kırmak için atak bölgesi olur..şimdilik zor tabi..durum bu çarpılmayın..
    Çıtak dayımın Trabzonspor burması hazır mı kız istemeye gidelim

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çıtak dayımın Trabzonspor burması hazır mı kız istemeye gidelim
    Bilezik hazırda çıtak dayı yükseldikçe şort yapıyor heralde..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bilezik hazırda çıtak dayı yükseldikçe şort yapıyor heralde..
    Çıtak dayımın elleri el arabasından aşındığı için elinin ayarı yok gözü kara kara Murat kimi harcar kime göz diker bilmiyorum

8. esas yön saat 17.00 de açıklamaya göre belli olur bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 110/1003 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •