Sayfa 109/1003 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bizim gibi geri kalmış ülkelerin zenginlerinin herbirinde vardır o para

çoğu dikdatörlük ile yönetiliyor, yarın ne karar çıkarılıp, nasıl hapse atılacağın belli değil

5 milyonu basıp, alacan vatandaşlığı... kendini garantiye bi alacan

guatemala, honduras, meksico'nun paçozlarını dolduracağına, kalburüstü adam alır heç olmazsa
    Doğru demesine dğruda hocam, o paraya ormanda yaşardım, izole ederdim kendimi yinede

Sünnet sizlere ğitmezdim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alper bana subjimal mesaj mi verdin Bozkurt reisim hünkârımı kesip mundar mı edeyim.
    Elleme reisime

3. https://youtube.com/shorts/VvdUNKPXk...N3HwOAo_yO1vfF

Eşşekle hikaye benim buna döndü, baba,,,,,,,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Bu arada affınıza sığınarak amk aselsani.

5. Bademe bak hele, myln kwat satiş anlaşması yap, kime verin o kadar enerjiyi yaww
    Ama işin öz'ü kudretinde, zırrnjk yok amyum kimseye,

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Elleme reisime
    Bugünlerde gözüm görmüyor yaprak topalak demem reisim hünkârım demem harcarim

7. Mansur Başkan
    @MansurBaskanxTr
    ��DEM Parti, Terörist Başı Abdullah Öcalan'ın Çağrısı İçin Diyarbakır ve Van'da dev ekran Kuracakmış.

��Tekrar Söylüyoruz!

��Abdullah Öcalan Bebek Katili Bir Teröristtir! Aksini İddia Eden De Vatan Hainidir!

��Dünyaya Hükmetmiş Türk Devleti,
    Terörist Başından Medet Ummaz!!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Yeni trade bandımız xu100 9400-9800..9400 altı çöp demiştik..9800 üstü ise tekrar 10.250 kırmak için atak bölgesi olur..şimdilik zor tabi..durum bu çarpılmayın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 109/1003 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •