Sayfa 386/477 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
Arama sonucu : 3812 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Dedikleriniz olabilir tabi ama benim kendime göre yatırım anlayışım farklı.

Benim vaktim var beklerim. En kötü çocuklara miras kalır.

2. Zarar açıklayan Enerjisanın temettü vermesi biraz umudumu arttırdı.
    Ucundan accık verebilirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,903
    ALARK ve diğer şirketleri maalesef beklediğimi,z flamingolar sattılar ve devam ettiler gitmeye... son satışlar ise ülkeden çıkan 10 milyar dolar şimşek artık çakmayacak damat paşa gelecek denince gidenler. bir şekilde gelmek isteyenlere de işleri karıştırdık adamlar enflasyon muhasebesini anlamıyorlar. Koç Holdingin FK sının nasıl 3-5 lerden 300e çıktığını anlayamıyorlar.
    bizde ise maalesef bir karışıklık var. son satılan büyük hissedar lotları ceplerden karışmış olabilir

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    Zarar açıklayan Enerjisanın temettü vermesi biraz umudumu arttırdı.
    Ucundan accık verebilirler.
    Enerjisanın genel kuruluna katılmıştım....
    Alman ortakları var..
    Ortalıkta para varsa hemen paylaşıyorlar...

Şirketlerin Açıklanan zararları enflasyon muhasebesi gereği....
    Nasıl biz alark için 2018 de "fiktif zarar" demiş idiysek ,bugün de açıklanan zararların çoğu "fiktif zarar"

bilakis daha az gelir vergisi verdikleri için kasada çok daha fazla varlık kalmakta.....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Ben Alarkonun 2 tl oldugu zamana yetisemedim. Eski ceo yu dinleyip, bu adam cok garantici, ben bile kendi parami bu kadar dikkatli kullanamam diye dusunup ilk alimimi 6 liradan yapmistim. Sonra pandemi vs etkisiyle dusus basladi, yanlis hatirlamiyorsam 3.6-3.8 liralari gordu. Canim sikildikca acip 400 liraya 100 tane alarko aliyordum. Henuz Cenal borclari sifirlanmamisti. Ama borc azaldikca ve kar gorunur oldukca piyasa bize cok guzel prim vermeye baslamisti. Dusunebiliyor musunuz, bir zamanlar doviz borcun dusmesi ile fiyat ciddi korelasyon gosteriyordu. Simdi son bir yildir, dise dokunur borc yok, olan da keyfekeder kullandiklari kredi. CEO soylemisti, yeni yatirimlarda ozkaynaklara destekleyici kredi kullandiklarini. EM gostermese de aslinda devletin enflasyonist etkileri bastirmak icin enerjiyi 6 ay maliyetine sattigimiz yilda kar da yaptik. Ucak isi ve bayarya yabas gidiyor, gitsin. Oraya konacak para da bos durmuyordur zaten. Muhasebeden anlamam ama Alarkonun istese boyle bir senede bile temettu show yapacak durumda olduguna eminim. Ama tabi temettu isini yonetim bilir, acelesi yok.

Sonucta, sirket bizim sirket oldugu icin tarafli bakiyorum kabul. Ama ya ben körüm, ya da bakiyorum bakiyorum bi güdüklük goremiyorum. Sanirsam bu isin sonu yahşidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    O koyunların sayısı sabit ise yani 52 milyon tane ise kısaca sabit ise her şeyi her şeyi o sabit ile ölçebilirsiniz. Uzunluk ölçmek için metre ağırlık için kg kullanmak gibi . BTC Bir sabittir bir brimdir ve adedi belli bir sabit . Mesela elinizdeki 100 usd lik bir banknote un alım gücü nereden gelir ? BTC nin de Gücü evrensel olması tek farkı sahibi yok .
    BTC Deep web ten geldi . Deep web te tek güç onaylanmış güvenilirliktir.

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    BTC ne ? aslı yok yaylasında binbeşyüz koyunum var benim... olsa ne olur olmasa da. birileri çıkıp o yaylada alış yapıyorsa bu metaversedeki satışı andrıyor. alıcısı olduğu müddetçe satarsınız.
    arsa bir mülktür. hiç bir şey yoksa gider üzerine çadır kurabilirsiniz...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    101 Bey rica etsek son 1 ve 3 aylık takas paylaşır mısınız ?
    Bulut ortağım özür.
    Şimdi farkettim..
    Yarın sabah inşallah ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,903
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    O koyunların sayısı sabit ise yani 52 milyon tane ise kısaca sabit ise her şeyi her şeyi o sabit ile ölçebilirsiniz. Uzunluk ölçmek için metre ağırlık için kg kullanmak gibi . BTC Bir sabittir bir brimdir ve adedi belli bir sabit . Mesela elinizdeki 100 usd lik bir banknote un alım gücü nereden gelir ? BTC nin de Gücü evrensel olması tek farkı sahibi yok .
    BTC Deep web ten geldi . Deep web te tek güç onaylanmış güvenilirliktir.
    sn baygeorge
    Doların gücü banknot olmasında... altınınız bende bu borç notunu getirdiğinizde alabilirsiniz. sonradan bazı şeyler değişmiş en son bretton woods ile ben her şeyi yaparım siz de katlanırsınız dayılığı gelmiş. ama buna da senyoraj deniyor ( manası biraz farklı da olsa sonuç aynı). eğer sizin devletiniz güçlü ise ekonominiz tıkırında ise borç notunuz tıkır tıkır gider.
    güvenilirlik hususunda ben kendime bile güvenmem. asıl güvenilirlik kişilerin satın almasındadır ama bu da artık çoğu durumda fake...
    ha altın güvenilir midir? hayır beyaz adam altının yenmediğini anladığında iş işten geçmiş olacak

Sayfa 386/477 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •