Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2209 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Selamlar.. Baştan söyleyeyim. Ben ne bir siyaset bilimciyim, ne bir ekonomisitim(iktisat mezunuyum, aynı zamanda mühendisim)ne stratejist'im ne de teknikçiyim. Aklım kestiği kadar; hiç bir yatırımcıyı etki altına almadan bir kaç şey yazmak istiyorum. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ülkemiz ve dünyamızda son yaşanan gelişmeler bazı şeyleri çok değiştirdi. Haliyle bunlar bizim borsa başta olmak üzere tüm borsaları olumlu yada olumsuz etkileyecektir. Kendi adıma dikkatli olmakta fayda olacağını düşünüyorum. Tabii burada başta sayın MK'nin, diğer ortakların ve tahta yapıcının izleyeceği yol daha belirleyici ver önemli olacaktır.
    Şahsen benim açımdan en önemli olan Glyho ve iştiraklerinde yaşanması muhtemel gelişmeler ki bu gelişmelere yön verecek yukarıda belirttiğim gibi sayın MK'dır. Şahsen ben sayın MK'dan bu zamana kadar korumadığı eski yatırımcısını korumakla başlaması gerektiğini bunu daha önce şirketin aldığı hisse geri alım kararı ile de bilerek gerçekleştirmediğini hatırlatmak isterim. Glyho ve iştiraklerinde Sayın KM'dan dileğim; artık ülkemizde ve dünyamızda yaşanan yaşanması muhtemel olumsuzlukları yatırımcı aleyhine kullanmamasıdır. Kendi açımdan sayın beşiktaşk'ın benim gibi eski yatırımcılar için hisse birim maliyet hesabı yaptığı, şahsen benimde hemen hemen mutabık olduğum bir maliyeti burada bizlerle paylaşmıştı. Artık lafı fazla çok uzatmadan sayın MK biz yatırımcılar için bir yol çizmesini, yani hisseyi hakketiği fiyatlara getirmesini(temennim budur) yada aynı oyuna devam ettiği günleri bekleyeceğiz. göreceğiz de Tercih sayın MK'nin... Saygılarımla...

2.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Selamlar.. Baştan söyleyeyim. Ben ne bir siyaset bilimciyim, ne bir ekonomisitim(iktisat mezunuyum, aynı zamanda mühendisim)ne stratejist'im ne de teknikçiyim. Aklım kestiği kadar; hiç bir yatırımcıyı etki altına almadan bir kaç şey yazmak istiyorum. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ülkemiz ve dünyamızda son yaşanan gelişmeler bazı şeyleri çok değiştirdi. Haliyle bunlar bizim borsa başta olmak üzere tüm borsaları olumlu yada olumsuz etkileyecektir. Kendi adıma dikkatli olmakta fayda olacağını düşünüyorum. Tabii burada başta sayın MK'nin, diğer ortakların ve tahta yapıcının izleyeceği yol daha belirleyici ver önemli olacaktır.
    Şahsen benim açımdan en önemli olan Glyho ve iştiraklerinde yaşanması muhtemel gelişmeler ki bu gelişmelere yön verecek yukarıda belirttiğim gibi sayın MK'dır. Şahsen ben sayın MK'dan bu zamana kadar korumadığı eski yatırımcısını korumakla başlaması gerektiğini bunu daha önce şirketin aldığı hisse geri alım kararı ile de bilerek gerçekleştirmediğini hatırlatmak isterim. Glyho ve iştiraklerinde Sayın KM'dan dileğim; artık ülkemizde ve dünyamızda yaşanan yaşanması muhtemel olumsuzlukları yatırımcı aleyhine kullanmamasıdır. Kendi açımdan sayın beşiktaşk'ın benim gibi eski yatırımcılar için hisse birim maliyet hesabı yaptığı, şahsen benimde hemen hemen mutabık olduğum bir maliyeti burada bizlerle paylaşmıştı. Artık lafı fazla çok uzatmadan sayın MK biz yatırımcılar için bir yol çizmesini, yani hisseyi hakketiği fiyatlara getirmesini(temennim budur) yada aynı oyuna devam ettiği günleri bekleyeceğiz. göreceğiz de Tercih sayın MK'nin... Saygılarımla...
    Selamlar.. herşeyin ülkem için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Asla ve asla başka TÜRKİYE yok.. 28 şubatta yazmışım. Bugünlerin yaşanma riskini düşünerek olması gerekenleri, temennilerimi yazmışım. yaşarsak hep birlikte göreceğiz.. Ha unutmadan X'te çok takipçili çok bildiğini düşünen bu hisseyle ilgili yorum yapanlar benim gözümde hiç bir şey bilmiyorlar. Bu hissede söz sahibi olmak için eski yaşanmışlıkları yaşamak gerekir..
    son olarak hissede alış imkanı vermek, tahta yapıcı açısından hisse toplamak için bir araç olabilir ama oyunun bir sonu olmalı.. Şöyle bir düşündüm. benim 24 senelik yatırımcı kimliğimle bu hissede olduğum süre içerisinde geçmediğim sınav kalmadı, Bu sınavlarda küçük yatırımcı hep yalnız bırakıldı, bırakılıyor da... Ben hakkımı, hakkımı yiyenlere helal etmiyorum. Hakkımı ahiret hayatına bıraktım..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •