Sayfa 563/660 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613 ... SonSon
Arama sonucu : 5274 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    bedelsizden sonra 10x dediydin abi. seni ahtapotların yalnızlığına terketmeyeceğiz. bu dava sensiz olmaz.
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Birde şu şirketin sahiplerini eleştirmeyi bırakın arkadaşlar...sizin benim ortaklığımız etkisiz ortaklık..Biz şu anda hiselri 2.el piyasada alıp satıyoruz.. Halka açıklığı düşük olan firmalarda borsadaki payların yönetim gücü sembolik gibi birşey... Şirket yönetimi bu piyasada gayet iyi yönetiyor şirkerti.. Açın bakın sabancı hisselerine.... Şükredin bence koçlarda olduğunuza...Oyak grubuna bakın..iş grubuna bakın....
    Aynı düşünüyorum.Faizlerin bu kadar yüksek olduğu,berbat bilançoların geldiği bir dönemde froto farkını gösterdi.Tamam geçen seneye göre frotoda da karlılık düştü ama bist ortalamasına bakınca az düşenler arasında
    Ben devam,herkes kendi kararını verir

2. brüt 17,1 lira geldi temettü. bu kadar geç açıklamalarının nedeni belli oldu

Froto 07.04.2025 tarihinde brüt 17.10 tl , net 14.53 tl kar payı ödemesi yapacakmış.
    Bereketli olsun.

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,124
    froto 14,5 net temettü.... Bir çoğunuz kızacak ama bu kadar finansman maliyeti varken bence doğru karar....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sn. Human katılıyorum ihtiyatlı politaka izleniyor, ikinci temettü de duruma göre daha yüksek ödeme yapacaktır.

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. belliydi hissenin aşağı gitmesinden, yine insider çalıştı. Diğer lerinden hiç bir farkı yok

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    belliydi hissenin aşağı gitmesinden, yine insider çalıştı. Diğer lerinden hiç bir farkı yok
    Olurmu hiç yaw ne insideri koskoca Forda yakışır mı çok ayıp.. Lütfen kutsal yönetimi eleştirmeyelim.
    Malum dünyada ki şartlar konjonktür yüzünden bu halde tahta… Latifedir..

8. Ayrıca orana hiç bir lafım yok bedelsiz verecek temettü vermesede kabulüm. Lakin tahtanın kaba olacak ama kaşar hareketleri geçmişte 15 yıldır görmediğim hareketler var. Geçmiştede düşüşler gördük hemde onlarca ama son yıllarda ki haysiyetsiz ve insider kokan hareketler yoktu. Düşerken bile bi şerefi vardı. 😂😂

Sayfa 563/660 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •