Hakikaten borsamız leşe döndü.
Ahlaksızlık bu seviyeye hiç bir zaman inmedi ve gittikçe de dibe vuruyor.
Koç grubu bu ülkede parmakla gösterilecek tek gruptu iş ahlakı dürüstlük bakımından.
Lakin yeni jenerasyon İmajı, güveni itibarı pek önemsemiyor olsa gerek ki gidişat da böyle oluşmaya başladı.
Yatırım ilişkilerine mail attım muhatap alıp dönen olmadı.
Ah ah Mustafa koç rabbim sana merhamet eylesin.
İnsider trading desen var.
İnsan bi kap atar derki değerli yatırımcılarım bu seneki kar payı dağıtımı bedelsiz başvurumuzun sonucuna göre şekillenecektir vs vs
gerçekten 15 yıllık yatırımımı satıp gidecğim isterse fezaya gitsin (leş kağıt). Bu tabiri Froto için kullanacağım aklıma hiç gelmezdi.
Ne çinli yatırımı ne bedelsiz ne hükümet.ç Başka bir kaşarlık var işin içinde.
Şirketinin itibarını korumak isteyen yönetici paydaşlarını böyle habersiz havada bırakmaz...
Daha önceki düşüşleri görmüş olan biri olarak, ben hiç endişelenmiyorum.. Ne zannettiniz para yatırdığıonızda hemen kazandıracağını mı düşündünüz? Borsa öyle bir yer değil..Sabredeceksiniz, sabrınızın sonuna geleceksiniz... Böyledir bu işler.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Birde şu şirketin sahiplerini eleştirmeyi bırakın arkadaşlar...sizin benim ortaklığımız etkisiz ortaklık..Biz şu anda hiselri 2.el piyasada alıp satıyoruz.. Halka açıklığı düşük olan firmalarda borsadaki payların yönetim gücü sembolik gibi birşey... Şirket yönetimi bu piyasada gayet iyi yönetiyor şirkerti.. Açın bakın sabancı hisselerine.... Şükredin bence koçlarda olduğunuza...Oyak grubuna bakın..iş grubuna bakın....
Neyin ne olduğu şükür biliyoruz Sabancı yı beğenseydik 15 yıldır onunla yatırım yapardık.
Bırakın kurumsallığı vs vs 5 yıl öncesine göre yönetim çöp.
Kurumsallık aynı şekilde düşmeye başladı.
Dün girmedik bu tahtaya 12 liradan Ford var elimde.
Şirket yönetmek başka Paydaşına değer vermek başka şey !
15 yıl kaldıysak zaten bu sebeplerden dolayı kaldık. Lakin artık kuşak değiştikçe şirketin fıtratı da değişmeye başladı.
Biz para yatırınca hemen kazanmayı beklemiyoruz çaylak da değiliz yapılanlara da senin gibi iyimser pollyannacılık oynamıyoruz.
Ayrıca tahtada olanları son 1 yıldır görmüyor iseniz körsünüz tek kelime ile.
Ali koç futbola siyasete karışacağına kardeşi vefat eden abisi ve babası gibi uzak kalacak şirketinin yönetimine bakacaktı.
Bu arada iktidarı zerre sevmem lakin siyasete karışınca böyle oluyor malesef.
Tamamda bu kadar şikayetçiysen satman gerekmiyor mu? Burda neden ağlıyorsun anlamadım... Ha yazmak tabiki hakkında..Ben bu kadar şikayetçi olsam satarım...Tabiki senin seçimin..Birde asıl gülünç olan 10 sende 40 kat gitmiş hisseye iyi yönetilemiyor demen.. Halbulki sektörel durum ortada..
Yer İmleri