Þunu da söyleyeyim, froto bunlardan çok daha aðýrýný yaþadý geçmiþte...Bekleyen kazanýr..Sabýrlý olan kazanýr...Bu sektörel durumda bile karýný yine iyi korudu..
Þunu da söyleyeyim, froto bunlardan çok daha aðýrýný yaþadý geçmiþte...Bekleyen kazanýr..Sabýrlý olan kazanýr...Bu sektörel durumda bile karýný yine iyi korudu..
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þunu da anlarým...bu konjektürel durumu farketseydikde baþka yatýrým enstrümanlarýnda kalsaydýk deseydiniz ok... Konjektür önemlidir.. Ama bu sadece koçlara haizmiþ gibi yazmak doðru deðil...
Bak cümleleri almak istediðin gibi alýyorsun manipüle ediyorsun.
Ben aðlamýyorum ne demiþim son yýllar saçmaladý artýk sebebini kuþak deðiþimine baðlýyorum.
Geçmiþten bahsetmiyorum !
Kaðýttayým diye polynanncýlýk oynamam ne ise o söylerim.
Elinde senet var ise olumsuz yorumlarý görünce irite olmayacaksýn.
15 yýl dile kolay sat git demek aðzýndan düþen 2 kelime.
Sektörün durumunda ne var mýþ bilançoyu inceledin mi ?
Hayatýnda Fordun fk sýný 6-8 arasý kaç kere gördün.
30 milyar kar getirmiþ þirket sen hala sektörün durumuna mý baðlýyorsun bu düþüþleri baskýlarý ! eðer zaten ona baðlýyorsan susuyorum gerek yok sana yazmaya.
Bu tahta manipüle edilemezdi eskiden. Artýk anasý bile belleniyor bunu anla artýk.
Sektör yüzünden deðil kur vs deðil sebepleri çok baþka...
Hiç manipule falan etmiyorum... Bende eski yatýrýmcýyým..Madem bu kadar eskisin önceki daha sert düþüþleri daha iyi bilmen lazým..Bunlar olur ve olacakta.. Kaðýdýn asýl yükseliþi zaten 2020 den sonra..... yukarýdan alan adam ne desin? yönetimi kötülemek biraz kusra bakma ama yanlýþ oluyor....%18 lik halka açýklýk adamlarýn umurunda deðildir... Onlar kendi allerindekini senden benden daha çok düþünüyordur... 30 milyar kar foroto için düþük bir kar..ve tamamen sektörel durumdan kaynaklanýyor..sektör düzelince o da düzelir..karamsarlýða yada bahaneler bulmaya gerek yok.
Hýhý sen haklýsýn.
þirket iyiye gidiyor o yüzden buradayýz. Ama baþtakiler samimi deðil þirkete sözümüz yok ilk önce bunu ablasan idrak edeceksin zaten
Yer Ýmleri