Sayfa 391/477 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon
Arama sonucu : 3810 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Yasaryildirim bile sirket bizi yaniltti diyor kibarca . Yalan soylediler bilerek diyemiyor . Cunku absurt kocaman blr yalan var. Em ye ragmen 22 milyar kar aciklayacagz hicbir izaha mantiga uymuyor .

Burda hala ceo ballaması yapanlar var . Art niyetli adamlar amatörler . Hicbir izahı yok .

Simdide 3 milyar ort beklenti var koc sabanci sise dokuldugu yerdr 3 milyar buyuk rakam .

Ama yine fiyat harekrtleri acaba dedirtiyor .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sn Tövbekar,
    Ben yazılarınızı okumaktan keyif alıyorum. Rakkam vererek analiz yaparak yaptığınız yatırımın geri dönüşünü anlatmanız KY nın doğru düşünmesi açısından iyi olmuş. En azından ben kendi adıma Alark sayfasında olmanızdan memnunum. 2024 Aralık bilançosunda kar artışı ile bilanço gelirse Pd/dd oranı 0.56 olacak ki bana ucuz geliyor. Ayrıca HB FAvök / ÖZ Sermaye oranı da oldukça iyi yerlerde olacak demektir ki önümüzdeki 3 bilanço döneminde bu veriler hissenin hareketine renk katacak gibi. Ben dipten dönen kağıtları ve rakamlar ile konuşanları severim. Karşılıklı atışmak faydalı ve gerekli bir yaklaşım değil. Herkes kendi doğrusunu yazar ve okuyucu da her fikri okuma ve hakaret etmeden eleştirme hakkına sahiptir. Eleştiri bile sağlam temeller üzerinde olmalıdır yani rakam hesap kitap içermelidir. Doğru bildiğinizi yapmaya devam edin ltf.
    Saygılar,
    sn baygeorge, sn bulutafeg, sn paracelsus teşekkür ediyorum. sn 101 e teşekkür etmem

benim bir hayalim var... eğer belli bir miktar hisse senedine sahipseniz bu sahipliğin sonunda eğer doğru yatırımda iseniz sınıf değiştirmek ya da level atlamak...
    Memuriyet insanın ufkunu dahi sınırlar. hele son zamanlarda ülkenin içinde bulunduğu şartlar maalesef memur emeklileri dahil olmak üzere tüm emeklileri perişan etmiştir. çoğu bunun farkında bile değil ama daha kötü günler gelcek dediğinizde tahayyül edemiyorlar. herkes geçmişi unutmuş, hayat standartları hep böyleymiş gibi hatırlıyorlar... mesarif gerçelkten artmış durumda ve önü alınamıyor. bana ne sizin hayatınızdan diyen okumasın ya da engellesin geçsin ama birileri bunları dile getirmeli...

benim kamyonun ( İsuzu pikap tarla vs için ) zorunlu sigortası 20 000 lira ve taksit yok. geçen yıl 12 000 liraya yapılmış ilk kamyon olduğu için indirim vs yok deniliyordu şimdi indirimli hali bu ve taksit yapmıyorlar...
    Ramazan ayındayız, bir şekilde fitre zekat tedariki lazım...
    sonraki aylar kurbana hazırlıkla geçer...

Elhasıl maalesef emekli maaşı ile geçim dönemi geçmiş. ya en asgari düzeyde emekli maaşı alanlar ne yapsın... buradan bağlantı kuracağım nokta yatırım. emekli insan her daim hastane postane ile uğraşmak zorunda kalabilir. kenarda biraz parası olmalı. maaşınızın size yeteceğini düşünseniz de - yukarıda anlattım ülkemiz bu hususta öngörülemez ve emeklilerini sefalete mahkum etmeye meyyal- zorunlu olarak kenarda bir şeyleriniz olmalı.

Hedef 100 000 lot ALARK idi bazılarınız bunun çok üzerinde miktara sahip bilirim. ama 100 000 lotun bir anlamı vardı. şu sıralar ulaşılması çok zor benim sınıfımdaki insanlar için. hayal bu ya 50 000 lot ALARKınız olsa ve 50 cent temettü verse 25 000 dolar yapar ki ülkemiz için çok iyi paradır. eğer bu yatırımlar biter ve planlamanın hedefin yarısı bile gerçekleşir ise hisselerinizin ederi 500 000 dolar olabilir. şayet hisse başı 2 dolar kar etse dolar milyoneri olabilirsiniz...
    benim yazma hedefim budur... olması ihtimal dahilinde midir evet! olmazsa param çöpe gitmiş değildir. alınan binlerce dekar arazi üzerine kurulu seralar var yeni yatırımlar olarak ki gerçekten öncü davrandılar ve kulağa hoş gelen yatırımlar...

ben bunun için bu sayfadayım... borsadaki bütün param ALARK ta . tek hisse. oğlum için her ay aldığım hisse aynı. herkes kendi hesabını kitabını kendi yapsın. benim için doğru hayal sizin için olmayabilir. kumar değil yatırım yapın ve çalışarak inceleyerek alım satım yapın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yasaryildirim bile sirket bizi yaniltti diyor kibarca . Yalan soylediler bilerek diyemiyor . Cunku absurt kocaman blr yalan var. Em ye ragmen 22 milyar kar aciklayacagz hicbir izaha mantiga uymuyor .

Burda hala ceo ballaması yapanlar var . Art niyetli adamlar amatörler . Hicbir izahı yok .

Simdide 3 milyar ort beklenti var koc sabanci sise dokuldugu yerdr 3 milyar buyuk rakam .

Ama yine fiyat harekrtleri acaba dedirtiyor .
    22 milyar daha önce EM öncesi yıllara sari hedefti. EM olduğu yıl hedef 12 milyardı. Yaşar yıldırım giden hissede öyle bir şey yaptı ki hem bizi hem kendi fonunu yaktı. olayları anlıyorsanız ilgileniyorsanız kimseyi yanıltmayın... EM sadece ALARKı değil uygulamak zorunda olan bütün şirketleri vurmuştur buna rağmen bir çok şirket temettü vermektedir.
    ve size edepli şekilde cevap veren insanlara sagyı göstermeyi öğrenin....
    ha bir de TÜRKÇE öğrenin ceonun ağzından bal damlıyor ama piyasa bu işe ya inanmıyor ya da bir çapanoğlu var demenin ne olduğunu normal Türkçe bilenlere sorun.
    profesyonel insanlar burada değiller. hepsi geçip gittiler gerektiğinde SPK ya şikayet edenler, madem evveliyata baktınız bunları da görebilmeliydiniz , ballama yapmazlar...
    lütfen benim yazılarımı alıntılamayın ve seviyeli bir üslupla yazın. edepsizlik ettiyseniz özür dileyin

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    22 milyar daha önce EM öncesi yıllara sari hedefti. EM olduğu yıl hedef 12 milyardı. Yaşar yıldırım giden hissede öyle bir şey yaptı ki hem bizi hem kendi fonunu yaktı. olayları anlıyorsanız ilgileniyorsanız kimseyi yanıltmayın... EM sadece ALARKı değil uygulamak zorunda olan bütün şirketleri vurmuştur buna rağmen bir çok şirket temettü vermektedir.
    ve size edepli şekilde cevap veren insanlara sagyı göstermeyi öğrenin....
    ha bir de TÜRKÇE öğrenin ceonun ağzından bal damlıyor ama piyasa bu işe ya inanmıyor ya da bir çapanoğlu var demenin ne olduğunu normal Türkçe bilenlere sorun.
    profesyonel insanlar burada değiller. hepsi geçip gittiler gerektiğinde SPK ya şikayet edenler, madem evveliyata baktınız bunları da görebilmeliydiniz , ballama yapmazlar...
    lütfen benim yazılarımı alıntılamayın ve seviyeli bir üslupla yazın. edepsizlik ettiyseniz özür dileyin
    Oyle birsey yok 2024 icin em den arindirilmis 22 milyar hedef koydular . Hatta yunus ile yasarin programnda bunun bahsi oldu adamlar inanamadk dedi. Sen daha neye yatirim yaptigndn haberin yok .

Yutturmaca yoksa sende sirket elemanimisin ?? Yada memur oldugundan zihnin dar

5. Alıntılarsam foyan ortaya cikiyor . Bagin bahcen evin lotun kimsenn umrunda degil . Yapma gunaha girme . 3.5 usd ucuz ilerde keske alsaydik diyeceginz yerdeyz diyip 2 usd de bebi alintilama rica ediyorum larla kibarlik yapiyor birde . Hahahahaaaa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
    bende bir sonraki sayfa çıkmıyor. ama bir şekilde buralarda yazanlar çizenler küfürler arttıysa demek ki bazı şeyler rahatsız etmeye başlamış.....
    edepli bir şekilde yazmayan mahlukat nedense gelip beni buluyor. ben kendimden şüphe etmeye başladım bende mi bir şey var diye...

7. Konuş Şakir konuş... Aynı hikayeleri dinlemekten sıkılmıştık biraz da senin hikayelerini dinleyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bende bir sonraki sayfa çıkmıyor. ama bir şekilde buralarda yazanlar çizenler küfürler arttıysa demek ki bazı şeyler rahatsız etmeye başlamış.....
    edepli bir şekilde yazmayan mahlukat nedense gelip beni buluyor. ben kendimden şüphe etmeye başladım bende mi bir şey var diye...
    Dayı kendini cok onemseme . Sorun sende . Suphe etmene gerek yok . Yazdiklarina dikkat et yeter . Kimse sana sirket hakkinda birsey diyormu ?? Bagin bahcrn evin lotun kamyonun birsey diyormu ??

Sana denilen milleti fiyat hakkinda yonlendirme 2 usd sat kamyonunu al . 3.5 usd de oyle diyordun hadi bakalim

Sayfa 391/477 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •