Sayfa 393/563 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Fiyat da yazarım tahmin de yaparım izne ihtiyacım yok. Terbiye dışı izan sahibi olmayanlardan da akıl almam . Sayfalar dolusu yazı yazanlara uyarım birbirinizle karşılıklı yazışmayın ters anlaşılıyor. İster fiyat yazın ister tahmin her şey yazabilirsiniz. Yazamazsın diyen vebali olur diyenlerin de bu had i nereden aldıklarını yazmaları gerek. Kimse forumda kimseye had bildiremez. Herkesin uslübu kendini ilgilendirir. 182 TL olacak beklentim var diye yazarım kimse de yazamazsın diyemez.
    Hiç bir fikri olmayanın bilgisi de olmaz hatası da.

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hele sen hic konusma daha 4 ay once yil sonunda 106 mart sonunda 140 yok agustos sonunda bilmem ne sene sonu 200 bilmem kac.
    Yazdiklarinizi bir okuyun. Akıllı olun fiyat vermeyin. Saxma sapan. Martda 140 diyordun al sana 70 buyur . Sana 50 de olsa farketmez ama yazma arkadasm fiyat.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by cbalabanli Yazıyı Oku
    Sayın Tovbekar, sekeriniz var mi bilmiyorum.
    Ama insanlara mahlukat, muptezel diye hitapta bulunursanız karsiligini alirsiniz.

Bir düÅŸüncenizi dile getiriyorsaniz, eleÅŸtiriyede acik olacaksiniz.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sn cbalabanlı
    sizin derdiniz ne bilmem ama geriden bir okuyun sonra yargıya varın. mahlukatın bir açıktan küfretmediği kaldı ben devam edeceğim öyle mi... siz ali veli misiniz. defalarca onu uyardım. iğrenç yazılar yazma kanıma dokunuyor diye. ben hisse almışım müptezel diyor ki sizi/ yatırımcıyı bilmem ne yapıyorlar. benim mezhebim o kadar geniş değil. siz yatırım yaptığınızda en galiz şekilde yazdıklarında hoşunuza mı gidiyor?

eleştiri seviyeli olursa başım gözüm üstüne. ama seviye var yazdıklarında diyorsanız muhtemelen ya okumadınız ya da geçmişte sizin dediğimiz bana ne sizin hayat hikayenizden kısmı hoşunuza gitmiş olabilir...
    Soru neydi. 3.5 dolardan 2 dolara düştü ne diyorsunuz.
    cevap 8 yani 4 küsur liradan 3 e, 2.5 a, 2 ye , 1.7 ye düşmüştü... oralarda çok bocaladık benzer bir durum olabilir...
    peki bunda kabalaşacak, çirkefleşecek ne var... kendi yatırımımı değil de başka yatırımı mı anlatmalıyım?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    Bilale anlatır gibi de anlatsam mahlukat anlamayacak....
    satılık bahçe.... varsa o kadar paran gel sana satayım. yoksa piyasayı bilmeden gerzek gerzek konuşup durmazsın...
    evet burası emekli kahvesi... tıpkı birilerinin şişede yazdığı gibi... okuma yazma bilseler idi zamanında şişe ile soruyu algılayıp uzak durmayı da bilmeleri gerekiyordu...

ben hayatımı yazdım... unutmadan CARREFOURSA topicinde de bulabilirsin geçmiş hasbel kaderleri... var ise gerçek bir başarın sana kiraz bahçesi,ni ve kamyonu devrediyorum sor kime istersen en uygun fiyatı yaz devretmezsem namerdim... boş boş konuşacağına bir iş gör de kaç kalibrelik mahlukatsın bilelim...
    dünyadan haberi yok dediğin kimseler korkarım aman ne halt yersen ye...

terbiyesizlik yapan kendisi olup da bu kadar yağla fırlayıp çıkana da yeni rastlıyorum... aman da aman PTF yi de biliyormuş... bu PTFlerin neden düşük olduğunu yazdığım bazı mesajlarım da var onları da bul da hiç olmaz ise bir işe yaramış ol...

yazdığım her şeyin arkasındayım... yalan yanlış yazdığım şey var ise özür dileyeceğim... 2028 hedefimdir. başarı hikayesi çıkarsa ne ala çıkmaz ise şirketin başarısı ile temettü kovalayacağım. bunda insanları yanıltacak bir şey var ise ne ala. yoksa bir şeyler yazın da adam bilelim sizleri ve varsa fikirlerinizi görelim. içinizde cerahat dışında da şeyler varmış görememişiz deyip özür dileyelim...

ha sn emekli kumandana yapılan gibi beni topicten uzaklaştırmaya çalışıyorsanız boşuna uğraşırsınız..

4. Bu hisse için en son söylenecek şey mal kaptırdı hala onun peşindeler
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Tübekâr abem;
    Bilgi paylaşmayanı engelle geç.
    Burası cami değil, hayır kurumu değil.
    Niye izah peşindesin?

Topiğe gelip aksi bilgi verene saygı duyarım. Benim gormediğimi görmüş olabilir diye.

Ama ağlamışa, sitemciye zihin kapım kapalı.

2015'ten beri alark topigini takip ederim.
    Arada alır-satardım.
    Alarka 2018 sonbaharında yüklü girmeden önce;
    Hissenetteki eski alark topiklerinin tamamini okudum.
    Yetmedi
    Alark faaliyet raporlarını okudum.
    Yetmedi
    Bilançolarını didik didik ettim.
    Genel kurul tutanaklarinin ulasabildiklerimin tamamini okudum.
    Yetmedi
    Altek gönen barajını, cenal karabiga santralini yerlerinde gördüm.
    Yetmedi
    Riva arazisine gittim, piknik yaptım..
    Yetmedi genel kurullarına gittim.
    Patronlarıyla, müdürleriyle, genel kuruldaki hissedarlarla konuştum...
    Öyle girdim.

Millet olarak okuma özürlüyüz.
    Armut piş, ağzıma düş.
    Sen şu zaman bunu yazdın..
    Ben de aldım..

Var mı öyle bedava hap..?
    Beynini kiraya niye veriyorsun..?
    Sonra da aglıyorsun.

Not:
    Tanımadığınız, potansiyeline inanmadığınız bir hisseye girmiş iseniz çok çabuk dökülürsünüz.
    Malı elinizden alırlar.
    Geçmişe bakınca; 2023 şartlarinda 5 $ fiyatı güzel bulmuştum. Parça parça satiyordum. Hamas olayının bugüne kadar uzayacağını düşünemedim.
    Şimdi sirket yeni yatırımlar ve hedefler koydu. Eğer yatırımları programladıkları gibi giderse hisse fiyatında da farklı güzellikler görülebilir diye değerlendirmekteyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tübekâr abem;
    Bilgi paylaşmayanı engelle geç.
    Burası cami değil, hayır kurumu değil.
    Niye izah peşindesin?

Topiğe gelip aksi bilgi verene saygı duyarım. Benim gormediğimi görmüş olabilir diye.

Ama ağlamışa, sitemciye zihin kapım kapalı.
    sn 101,
    şeriat, marifet ve hakikat kapısı ile ilgili bir mesel vardır. biz haddimiz olmayarak şeriat kapısındaki hale benzemeye çalışıyoruz. siz ise aşmışsınız bizim gibileri...
    daha çook pişmemiz lazım çoook. sizin kafayı duvara vurma smileyinizi buraya koyuverin

8. Onlarca bilanço geldi, güzel olan çok az.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Sayfa 393/563 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •