-

Originally Posted by
paramanya
Bende nlk düşünüyorum sanki 1 kac gün müşteri cekip dusurucekler gibi geliyor.ppk gecsin bi bakicam
pkv, ksa, kvs, hvk vardı geçen gün nlk da ekledim ama bence de öyle olacak bu hafta diğerlerinin seviyesine iner, faiz indirimi olursa içinde devlet tahvili fazla olan ppf ler daha mı avantajlı duruma geçer acaba bir de onu düşünüyorum.
-
SPK nitelikli yatırımcı olma şartında değişikliğe hazırlanıyor. En az 1 milyon TL tutarında Türk ve/veya yabancı para ve sermaye piyasası aracına sahip olma şartının 5 hatta 10 milyon TL seviyesine yükseltmesi gündemde.
Son düzenleme : paramanya; 03-03-2025 saat: 17:28.
-
tahvil faizlerindeki düşüşden dolayı PPF bu hafta iyi getirir gibi gözüküyor.
-
250bp indirim gelirse günlük kaca duser ppfler .
-
Tarif ettiğiniz değişiklik, hal-i hazırda nitelikli yatırımcı payesine sahip yatırımcının hak kaybına sebebiyet verir mi?

Originally Posted by
paramanya
SPK nitelikli yatırımcı olma şartında değişikliğe hazırlanıyor. En az 1 milyon TL tutarında Türk ve/veya yabancı para ve sermaye piyasası aracına sahip olma şartının 5 hatta 10 milyon TL seviyesine yükseltmesi gündemde.
-

Originally Posted by
ancyra
Tarif ettiğiniz değişiklik, hal-i hazırda nitelikli yatırımcı payesine sahip yatırımcının hak kaybına sebebiyet verir mi?
Hali hazirda nitelikli olanların durumunu değiştirmez
-
Merhabalar,
Döviz almak yerine ,TL ile alınan dövize endeksli ,dövizin artışıyla artan fonlardan uygun gördüklerinizi yazarmısınız.
-

Originally Posted by
paramanya
250bp indirim gelirse günlük kaca duser ppfler .
ppf sine göre değişir bana kalırsa hepsinin içeriği az da olsa farklı, içinde devlet tahvili az olan var çok olan var, şu an 0,11-0,12 arasında getirenler 0,10-0,11 arasına iner herhalde, bir miktar borçlanma fonlarına geçeyim diyorum ama onların da ne yaptığı belli değil tahvil faizleri bir iniyor bir çıkıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri