Sayfa 330/469 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 3746 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,063
    Esasında bizde yakaladık biliyoruz,çünkü karşınızda herşeyden korkan bir adam var,deyimi bu durumda benim halim ne olacak diyor,oda kötülükten beslendiği için yetkisini kullanarak halkın gözünde CHP'ye vur abalı misali saldırıyor halkın kafasını karıştırıyor.

'ERDOĞAN'IN EN BÜYÜK KORKUSU!' Can Ataklı gözden kaçanı yakaladı!

https://www.youtube.com/watch?v=jTgp8wn7Hos

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Emekli ikramiyeleriden ses seda yok,%50 zam konuşuluyordu,ingiliz olmaz dedi,bu emekli bunu hak ediyor,çünkü kılıçdar 15.000 olacak dedi biz iktidar olursak,emekli hayır bana 2000 yeter dedi oy vermedi,şimdide yanıyorum diye nara atıyor.
    Sizi epeydir sessizce takip ederim ve yazdıklarınızı da beğenerek hep okurum üstadım. 2011 seçimlerinden beri Kemal Bey ve benim de içinde olduğum ekip kıçımızı yırttık emekliler için. SGK ve emeklilere ilişkin pek çok proje ve vaadi bizzat ben hazırladım. Ama oy vermedi o emeklilerin özellikle cahil alt düzey tayfası. Vermediler beter olsun sürünsünler. Ben de son cb seçimini müteakip üst düzey bürokrasiden emekli olmak zorunda kaldım. Çünkü artık çok afişe olmuştum ve mibinglerinden bıkmıştım, kendimi ezdirmeden seçim öncesi izne ayrılıp bir daha da dönmedin. Evet ben de sürünecek tayfa içindeyim belki şu anda ama bizim onlara göre tuzumuz biraz daha kuru sayılır. Biz en azından yüksek sürünmedeyiz ama onlar üstlerinde jiletle kaplı alçak sürünme bölgesindeler. Allah bu topluma akıl fikir ve cehaletini yenmeyi nasip etsin inşallah ama çok zor. Atatürke ihanetin bedelini ödeyecek bu toplum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Yazılar neden böyle ecüş bücüş çıkıyor anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüsiad cılar a ce za davası açılıncamı çaktılar bir ara.YTD.

Demokrasi tren
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Dünya devi Türkiye'den ayrılma kararı aldı! 15 bin çalışanı var

Asya’nın en büyük kişisel bakım ve kağıt ürünleri şirketlerinden Daio, Türkiye’den çıkma kararı aldı. Japon devi, Türkiye’deki şirketini Evyap’a sattı.
    15 bin çalışanı, 4 milyar dolar cirosuyla dünyanın en büyük kişisel bakım şirketlerinden olan Daio, Türkiye'den ayrılıyor.

İkinci Dünya Savaşı’nda Japonya’da kurulmuş en önemli şirketlerden biri Daio Paper, kişisel bakımdan gazete kağıtlarına kadar birçok alanda ambalaj sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Daio Paper, Türkiye’den çıkma kararı aldı. Japon devi, pandemi sürecinin yanı sıra Ukrayna-Rusya Savaşı’ndan etkilendiğini, bunun üzerine de Türkiye’de artan enflasyon ve rekabet ortamına dayanamayacağını belirterek yeniden yapılanma süreci başlattı. Japon devi, Türkiye’deki tamamına sahip olduğu bağlı kuruluşu Elleair International Turkey'i Evyap Holding’e satma kararı aldı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...ar-893651h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Sizi epeydir sessizce takip ederim ve yazdıklarınızı da beÄŸenerek hep okurum üstadım. 2011 seçimlerinden beri Kemal Bey ve benim de içinde olduÄŸum ekip kıçımızı yırttık emekliler için. SGK ve emeklilere iliÅŸkin pek çok proje ve vaadi bizzat ben hazırladım. Ama oy vermedi o emeklilerin özellikle cahil alt düzey tayfası. Vermediler beter olsun sürünsünler. Ben de son cb seçimini müteakip üst düzey bürokrasiden emekli olmak zorunda kaldım. Çünkü artık çok afiÅŸe olmuÅŸtum ve mibinglerinden bıkmıÅŸtım, kendimi ezdirmeden seçim öncesi izne ayrılıp bir daha da dönmedin. Evet ben de sürünecek tayfa içindeyim belki ÅŸu anda ama bizim onlara göre tuzumuz biraz daha kuru sayılır. Biz en azından yüksek sürünmedeyiz ama onlar üstlerinde jiletle kaplı alçak sürünme bölgesindeler. Allah bu topluma akıl fikir ve cehaletini yenmeyi nasip etsin inÅŸallah ama çok zor. Atatürke ihanetin bedelini ödeyecek bu toplum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    Sizi epeydir sessizce takip ederim ve yazdıklarınızı da beğenerek hep okurum üstadım. 2011 seçimlerinden beri Kemal Bey ve benim de içinde olduğum ekip kıçımızı yırttık emekliler için. SGK ve emeklilere ilişkin pek çok proje ve vaadi bizzat ben hazırladım. Ama oy vermedi o emeklilerin özellikle cahil alt düzey tayfası. Vermediler beter olsun sürünsünler. Ben de son cb seçimini müteakip üst düzey bürokrasiden emekli olmak zorunda kaldım. Çünkü artık çok afişe olmuştum ve mibinglerinden bıkmıştım, kendimi ezdirmeden seçim öncesi izne ayrılıp bir daha da dönmedin. Evet ben de sürünecek tayfa içindeyim belki şu anda ama bizim onlara göre tuzumuz biraz daha kuru sayılır. Biz en azından yüksek sürünmedeyiz ama onlar üstlerinde jiletle kaplı alçak sürünme bölgesindeler. Allah bu topluma akıl fikir ve cehaletini yenmeyi nasip etsin inşallah ama çok zor. Atatürke ihanetin bedelini ödeyecek bu toplum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,063
    Kent lokantalarını öğmek suç teşkil ettiğinden soruşturma açılmış...

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Kent lokantalarını öğmek suç teşkil ettiğinden soruşturma açılmış...
    Önünden geçmekde suçmudur.

Yada Chp li birine selam vermekde suç teşkil edermiki?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 330/469 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •