Sayfa 294/367 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344 ... SonSon
Arama sonucu : 2935 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Doas, Gedza ve Gedza öncesi paylaştığınız Xu100 grafikleri görünmüyor sayın hocam...
    Teşekkür ederim...

Düzeltmeye çalışacağım inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Tekrar bir deneme yapalım. API key 'ini yeniledim. İnşaAllah düzelmiştir...

DOAS...

3. Doas tamamdır sayın hocam

Doas tamamdır sayın hocam
    Şimdilik düzeldi gibi...

Normalde 3 gün sonra görünmez olur, silinir...

Takip edelim, ne zaman silinecek...?

CELHA...

13 'ler 2 gün önce tamamlanmış....

Çınar hocam; hiç hatırlatmıyorsunuz ki, bakalım...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CELHA...

13 'ler 2 gün önce tamamlanmış....

Çınar hocam; hiç hatırlatmıyorsunuz ki, bakalım...

Celha grafiğinde aynı sorun devam ediyor sayın hocam...

Celha grafiğinde aynı sorun devam ediyor sayın hocam...
    Şimdi bu kötü oldu...!!!

DOAS 'ın peşinden CELHA 'yı aldım ama CELHA kaybolmuş...!!!

Aklıma çözüm gelmiyor. Gelirse çözebilirim...

Şimdilik grafik talebi olursa başka yere yükleyip paylaşırım...

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...

Ben çalışmaya devam ediyorum. Güzel sonuçlar almakla birlikte, sisteme tam hâkim olamadığım için bazı zamanlarda yorumlamakta zorlanıyorum...!!!

Aşağıdaki OYAKC grafiğinde olduğu gibi...!!!

Sistem çok mükemmel çalışmaya devam ederken, şu an içerisinde bulunduğumuz durumda uzunca bir süredir herhangi bir sayım gerçekleşmiyor ama volatilite çok yüksek...!!!

Henüz bize SAT onayını verdikten sonraki 26.72 seviyesinden sonra oluşan hareketlerde ciddi bir kayıp olmamakla birlikte, dünkü %5.67 'lık yükseliş ürkütücü oldu. Eğer yukarı devam eder ve son stop noktasını da geçerse trend yukarı devam ediyor diyeceğimiz için; bu durumda yeniden almak gerekeceğinden önemli bir miktar kârdan zarar etmiş olacağız...!!!

Sistemin geri kalan çalışmalarını da tamamlamam gerekecek gibi görünüyor...

Şu ana kadar 3 tane göstergeyi tamamlayabildim. 1 tanesini Kıvanç ÖZBİLGİÇ 'in metodu ile kodladığım için bazı durumlarda eksik sinyal verebiliyor. Belki de o nedenle şu anda elimizde hiç bir sinyal yok...???

O nedenle daha sonra müsait bir zamanda bunu da DeMark 'ın orijinal hâline göre kodlamam gerecek. Bir şeyi baştan doğru yapmayınca, değiştirmek çok daha zor oluyor..!!!

Hafta sonu hisse talebi olursa, müsait oldukça onların grafiğini de seve seve paylaşırım. Belki üzerinde istişare bile yapıp, analiz edebiliriz...?

NOT: Test etmek için grafiği 2 yerden birden yükledim. Bakalım yine görüntü kaybolacak mı, görelim...?

Sayfa 294/367 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •