Bu hissenin yatırımcı profili epey değişmiş, zarar yazmış gibi satış yapanları anlamak imkansız, ayılansın zayıf halkalar.
Bu hissenin yatırımcı profili epey değişmiş, zarar yazmış gibi satış yapanları anlamak imkansız, ayılansın zayıf halkalar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Gübre üretimi olmadığını düşünürsek genel yönetim giderleri aşırı yüksek bu şirketin. Koskoca Kardemirin 800 küsür bunun 500 küsür.
Gübreden yapılan zararlar konusunda, 5-6 sene önceki bir genel kurul videosunda bir yatırımcı sorusuna "Evet gübreden zarar ediyoruz, liman işlerinden kazanıyoruz" türden mealen bir şeyler söylüyordu..
ilk akla gelen, gübrede damping yapıp, o zararı gübre için limana gelen giden gemilerden çıkarıyoruz anlaşılıyor..
Gübreden yapılan zarar gerçekten can yakar türden...
İlk GK katılan arkadaşlar bunu gündeme taşırlar umarım..
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
O kadar kazik cakti limana bu kadar düsüsü durdurmaliydi![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kazık deyince aklıma kazıklı voyvodaya geldi,Bu sene temettü yerine geçmiş yıllar karları ile birlikte sermaye artırımı olabilir mi acaba, ilave yatırımlalarla bu sermaye az kalır.şirket zarar etmişcesine çakıyor, 100m sermaye ile 253 milyon kar yazmış hem de gübreden bunca zarar varken hala çakmaya devam ediyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bu konu son zamanlar hemen her genel kurulda gündeme geliyor, geçen seneki genel kurulda zarar devam etmesi durumunda yol haritanız ne olacak şeklinde bende sormuştum(tutanakta benim yerime yanlışlıkla adaşım olan başka bir katılımcının ismini girmişler)Sonuçta gübre zararından kendileri de hoşnut değiller.
[QUOTE=bawer;6995879][COLOR=#333333][INDENT]Kazık deyince aklıma kazıklı voyvodaya geldi,Bu sene temettü yerine geçmiş yıllar karları ile birlikte sermaye artırımı olabilir mi acaba, ilave yatırımlalarla bu sermaye az kalır.şirket zarar etmişcesine çakıyor, 100m sermaye ile 253 milyon kar yazmış hem de gübreden bunca zarar varken hala çakmaya devam ediyor.
Bence de bawer hocam yatırım yılı olduğundan düşük kar payı yerine, hem 2024 hem de geçmiş yıllar karları veya diğer kalemlerden iyi bir sermeye artırım kararı daha isabetli olur kanımca.
Yer İmleri