Sayfa 879/881 İlkİlk ... 379779829869877878879880881 SonSon
Arama sonucu : 7046 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ceza almamanız suçlu olduğunuzu değiştirmiyor iyi niyet dua beklentisi falan Lafügüzaf bir şirkete bu kadar bebek şirket büyüyecek diyip beklentileri yüksek tutmak sonrada piyasaya suç atmak tamamen ağır amatörlük sizin bilmem kaç yıllık tecrübeleriniz falan da hikaye diğer hisse gruplarında sayfalarında görüyoruz maharaj kazanckapısı ve belli bir kesim aynı hisseye girip çıkıyorsunuz grupça hareketler var umarım bir gün herkes hakettiği cezayı alır burada yatırım yapıp mağdur olanlar olarak tek temennim budur
    bebek şirketin bilançosu da geldi büyümüş şımarmış size göre hala bebek şirkettir tabi orası ayrı az vakti var beklediğim seviyeyi görsün satıp çıkarım Allah bir daha da sizlerin içinde olduğu hisseyi almayı nasip etmesin hakkım haramdır

2. Şahsen ben samimiyetletine inanıyorum ancak Keko ve Kazançkapısı'nın en büyük hatası ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik krizin boyutlarını bir türlü anlamak istememeleri...Ve bu gerçeğe rağmen sahip oldukları kitle ile kağıdı istedikleri seviyeye getirebileceklerine olan aşırı öz güven!...Hepsi acı bir hatıra olarak bu başlıkta duruyor...

Günün sonunda gelen bilançolar ortada, şirketler tel tel dökülüyor...Bu faiz ortamında yeni yatırımcı gelmeyeceğini bilen sayın tahtacı da hisseyi aşağıya doğru itmeye devam ediyor...Bilançonun zaten konuşulacak bir tarafı yok...Benim de kötü mötü pozisyonum var ve yapacak bir şey yok...

Şirket yönetimi tarafından kandırıldık...Net...

3. Buradaki tahtacı şirket yöneticileri görüntü bu yönde hisseye istedikleri gibi rahatça yön verebiliyor.malesef kanunlarimiz bu tür olusumlara hakkettikleri cezayı gerektiği gibi kesemiyor.sevgili paydaşlar daha önceki yorumlarında bilançonun bozulmaya başladığı yazdığımda kabullenmek istemediniz işte sonuç ortada.yonetim eflasyon vergi muhasebesi ve ertelenmiş vergi borcununuda bahane ederek sonucda zarar açıkladı.ozellikle ertelenmiş vergi borcu şirketin zarar yazmasına etkisi olmuştur.bence artık en kotu geride kalmıştır mal toplanma seviyesine geçilmiştir.onumuzdeki bilanço dönemlerinde özellikle 6 aylık ve sonraki dönemlerde güçlü toparlanma bekliyorum.bu arada şirket yönetimi hakkındaki düşüncelerim hakkında en ufak bir değişiklik yoktur.

4. evet benimde hatalarım hem genelde hem de berkosan özelinde çok oldu...genelde ülkemizin bulunduğu ekonomik krizi kısa süreli olacağını , bu kadar uzamayacağını artan faizlerin borsayı bu kadar kötü etkileyemeyeceğini düşünüyordum..

berkosan özelinde ise patronun bu kadar kötü niyetli olabileceğini düşünememiştim...tahtacıların da yatırımcı düşmanı olabileceğini tahmin etmiyordum...

evet bu hisseden acı bir tecrübem oldu...geçmişte gedza hissesinde de benzer bir olayı yaşamış idim...hisselerde patron faktörünün önemini bir kez daha anladım...berkosan da tecrübelerime tecrübe kattı..tabi her tecrübenin de bir maliyeti var..bu maliyeti de sineye çekmek zorundayım...

bundan sonra da elimden bir şey gelmiyor...burada kaderimize razı olarak beklemeyi tercih ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. yüksek faiz ortamı patronları ve tahtacıları iyicene ahlaksız hale getirdi...tamam bizim de suçumuz var ama nasretin hocanın hikayesindeki gibi hırsızın da hiç mi suçu yok ?? berkosan konusunda çok üzgünüm ,ben de diğer yatırımcılar gibi bu hissede acımızı çekeceğiz...berkosanda tekrardan her şeyin düzelmesini bekleyeceğim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Resmi Gazete'de 20.02.2025 tarihinde yayımlanan tebliğ ile TS 825 Binalarda Isı Yalıtımı Kuralları Standardı 01 Nisan 2025 tarihi itibarıyla zorunlu standart olarak yürürlüğe girecek.

Isı yalıtım zorunluluğu yarın başlıyor. Artık sadece ısıtmak için değil soğutmak içinde yalitim yapılacak ve zorunlu hale getirildi. Şirket için iyi haber. Dolar bazlida trend dibinde, 2 Nişanda alt pazara düşerek traderlardanda uzaklaşacak, %200 bedelsizde 1-2 aya onaylanır. E artık tekrar başlar yukarı insallah bu yalıtım zorunluluğu haberi skumtechten sonra hoşuma giden ilk olumlu haber.

7. Başka iyi bir haber de Euro/dolar paritesi yükseliyor..dolar bazında aldığı hammaddeyi TL bazlı maliyetler ile ürüne dönüştürüp Euro bazında satması olumludur...ikinci bir konu da Avrupa ekonomisinin toparlanmaya başlamasıdır..petrol fiyatlarının düşmesi dünya genelinde enflasyonu düşürür...düşen enflasyon da faizlerin düşmesine neden olur...düşen faizler de ekonomileri canlandırır..

Ülkemizde ve dünyada siyasi risklerden olmasaydı bu gün çok daha iyi yerlerde olacaktık..

8. https://tr.tradingeconomics.com/euro-area/inflation-cpi

Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Mart 2025'te %2,2'ye gerileyerek Kasım 2024'ten bu yana en düşük seviyeye ulaştı ve piyasa beklentilerinin (%2,3) biraz altında kaldı, öncü bir tahmin gösterdi. Hizmetler enflasyonu 33 ayın en düşük seviyesine geriledi (%3,4, Şubat'ta %3,7), enerji maliyetleri ise düştü (-%0,7, %0,2'ye karşı). Ancak, enerji dışı sanayi malları (%0,6) ve işlenmiş gıda, alkol ve tütün (%2,6) için enflasyon sabit kalırken, işlenmemiş gıda fiyatları arttı (%4,1, %3,0'a karşı). Bu arada, dalgalı gıda ve enerji fiyatlarını hariç tutan çekirdek enflasyon %2,4'e düşerek piyasa tahminlerinin (%2,5) biraz altında kaldı ve Ocak 2022'den bu yana en düşük seviyesine ulaştı. Aylık bazda, tüketici fiyatları Mart ayında %0,6 artarak Şubat'taki %0,4'lük artışın ardından yükseldi.

Sayfa 879/881 İlkİlk ... 379779829869877878879880881 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •