Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
Arama sonucu : 71 madde; 41 - 48 arası.

Konu: CGCAM Çağdaş Cam

1. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1368913

Bir de bu Cam Sera konusu var...Küresel ısınma ve iklim değişiklikleri bir çok şirketi bu yönde yatırım yapmaya yönlendiriyor...Başlık yeni, o nedenle şirketin faaliyet alanları ile ilgili bilgiler bulunsun dedim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1368913

Bir de bu Cam Sera konusu var...Küresel ısınma ve iklim değişiklikleri bir çok şirketi bu yönde yatırım yapmaya yönlendiriyor...Başlık yeni, o nedenle şirketin faaliyet alanları ile ilgili bilgiler bulunsun dedim...
    Bilgiler için teşekkürler ortak.

3. CEO'nun bugün A Para'da yaptığı açıklamayı dikkatle dinledim ve ısrarla "BYD yatırımlarının yanındaki arsada yeni bir yatırım" deyip duruyor...Daha önce de demişti, ancak piyasa oyuncuları henüz bunun OKUmasını yapmadı...Adam net bir şekilde "kasada bol miktarda paramız var, YAKIN dönemde satın alma ve birleşmeler olabilir diyor...

Önemli !

4. Borsadaki şirketlerin finansalları tel tel dökülüyor ve bu faiz ortamında yeni yatırım yapmayı bırakın rutin bakımlarını bile yapamıyorlar...Ve CGCAM kasası nakit dolu, para bende fırsat kolluyorum diyor...Yani bu gerçeği yatırımcılar illaki görecektir...YTD

5. KLYPV (Kalyon GES) dün yaptığı KAP açıklamasında 4.5 milyar TL lik güneş enerjisi panel siparişi aldığını duyurdu...Bu da demek oluyor ki panel camına olan talep devam edecek ki, bir önceki yazımda da belirtmiştim zaten...

Sektördeki gelişmeler umut verici...

6. Tavan, ertesi gün taban vs yavaş yavaş fiyatlamalar bir dengeye oturacaktır. Haberleri bekliyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    KLYPV (Kalyon GES) dün yaptığı KAP açıklamasında 4.5 milyar TL lik güneş enerjisi panel siparişi aldığını duyurdu...Bu da demek oluyor ki panel camına olan talep devam edecek ki, bir önceki yazımda da belirtmiştim zaten...

Sektördeki gelişmeler umut verici...
    Kalyon'dan ön sipariş alınmış...Muhtemelen yeni tip bifacial panel camlarının performansı test edilecek...Şayet olumlu olursa şirket level atlar...YTD

8. Kısa zamanda %20'lik bir hareket, bereket versin, biraz ara verelim...

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •