İti alaşağı edip edemeyeceğini bilemeyiz emme
İtin iti ısırmadığını çok iyi biliriz.![]()
İti alaşağı edip edemeyeceğini bilemeyiz emme
İtin iti ısırmadığını çok iyi biliriz.![]()
Hamdım Piştim Yandım
Tahtacı iti, iyi itekleyemedi hacimleyerek. Bugünkü performans kötüydü. Daha doğrusu bir performansi bile yoktu. Ytd
Hamdım Piştim Yandım
Böyle duruşun sebebi indikatörlerinde göstere göstere şişmesi ile acaba şortçu girenler mi tespit ediliyor gün sonunda diyede düşündürtüyor.
Malum açıklanan kötü finansallar ve aracı kurumların kötü yazım dilleri akabinde o süreçten bu yana şort açanlar spotta alanlardan daha fazladır kanımca.
Ve hergün her yukarı yükselişi sonrası buradan döner düşüncesi de artmıştır ve şortculara oynamak istemiş olabilirler diğer yandanda spotcularında ellerindeki mallara gözü dikmiştir muhtemelen.
Her ne zaman spot şort arasındaki denge veya terazi değişir o zamana kadar sıkıştırma söz konusu olur.
Sonuçta elleri gören kişi tahtacı olduğu için bilmek zor tabi. Teknik kısımdan bakınca da bu kısmı şortta zarar kes, spotta al gibi kavramlar ile yine fake hareketleri ile de gözlemyebilir kolayca, eldeki kartları gördüğü için. Yatırım tavsiyesi değildir.
Böyle duruş derken az hacimle, bu bölgedeki bekleyişi ve bunu indikatörlerin şişmiş haldeyken yapması nedir..
Sert hareket her iki yöne de yapmıyor, yaparsa yine şort ve spotçular için yapmasi yakındır, kanimca. Tahtacınin Elindeki verilere göre karar vermesi işini de kolaylaştıriyor.
1 ncı seçenek. Sortcu agirlikliysa ve aşağıdan alanların bir kısmı mal cikmissa, yukariya devam.
2 ncı seçenek. Spotcu agirlikliysa, sortcular azalan oranda ise tersi olası.
Birkac gündür kısa hareketler ve hacimsizdeki azalıs, aynı bölgedeki bekleyişi, ortamı bir nevi gözlemleme ve suzgeclemedir diye düşünüyorum.
Ytd
2 ziyaretçi.. ytd
Bu ziyaretçiler muhtemeldir uzun vadeciler. Finansallarin geldiği günkü ziyaretçilerden düşersek bu sayısı kalan şortçu. Arada gelip gidenler ise sörfçü..
Bilanço günü yazanlardan çıkarım yaparsak çoğunluk şort gibi bir hava vardı yazım dilleri sebepli. Çünkü kötüleyen insanın ne işi var spotta.. ytd
Bugün şimdiye kadar sertliği yukariya doğru yaptı sortculara. Ha sonradan degisirde aşağı alırsa stoplattirmis diyebiliriz sorculari. Ama almazsa stoplattirmamis deriz. Voaliteli olacak gibi bugün. Hem yukarı hem aşağı mümkün.. ytd
Yer İmleri