borsaya gökten para yaðýyor hala zirvesinden %20 gibi geride at penleri orrrr çok sýkýn
borsaya gökten para yaðýyor hala zirvesinden %20 gibi geride at penleri orrrr çok sýkýn
endeks kar satýþý vede düzeltmede ne yapacak bakalým böyle dirayetsiz kifayetsiz tahta tahtacý ne derseniz deyin
Hepiyi sigorta arzý veya MG üretim tesisi haberý gelmeden hep diken üzerinden oturacaðýz. en ufak sarsýntý tsunamý etkýsý yaratýyor bunda
gecen hafta 3 gunde 20 kadmee gýttý. anca dusený kýrdý 2 gundur 15 uzerýnde hareketlenemedý. dun guzel býr hacým ve alýcýlarda vardý ve gunu % 0 ýle prýmsýz kapattý. bugun de hacým cok yok ama % 0 prýmsýz sevýyede
alýcýlar sureklý satýcýlar ýle baskýlanýyor.. alýcýlarýn daha ýhtýraslý ve sert almadýgý durumda sonuc hep kotu oldu.
Allah belanýzý versin ne yapmak amacýnýz ne sikim bu tahta bu ya yönünü þaþýrdý
Yönetim berbat.
SAIC ile MG üretim için çalýþýyoruz dediklerinden beri 1,5 yýl geçti. 8 OCak 2025 te Çin'e gidiyoruz ve süreci bir üst aþamaya taþýyacaðýz dedi doðantrend ceou. muhtemelen holding yönetimi sen ne halt ediyorsun biz daha pozisyonlanamadýk buralarda dedi. sonucta cindeki gorusmenýn sonucu hakkýnda hýc býr haber yapýlmadý.
yonetým KY kazanmasýn dýye elýnden gelený yapýyor. Býr sýrkette bu kadar haber akýsý olmaz mý? Hepýyý arzýný dusunuyoruz dedýler 4 ay onca. baska hýc býr haber yok sonra. 4. ceyrekte karel býlanco ýyý gelecek dedýler. berbat geldý. yaptýklarý tum acýklamlardan sonra ky ye mal caktýlar.
Yonetým sýrketý ýdare edýyor. Dýger patronlardan ne býr eksýk ne býr fazla. kendýlerý de guzel huzur haklarýný ve maaslarýný alýyorlar. ama KY alerjýlerý var bunlarýn. KY yý batýrmadan gýtmeyecek.
Muhtemelen býr gun araba da ureteceklerdýr. Ama hangýmýz bunu gorebýlecek
Yer Ýmleri