Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2762 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by bzaferb Yazýyý Oku
    Mgros da tablettki 1 e 1 belesden sonra bskuvilerde 1 alana 1 bedava kampanyasi vardi, reyonlar sfrlanmis nerdeyse...
    Carfur dada tablet cikolatalarda 1 e 1 indirimi basliyor .... bakalim orda ne ler olacak.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu satýþ fiyatlarýnda biraz Ülker'in,biraz da Satýcý firmanýn birlikte olup 1 yerine 2 kampanyasýný oluþturduðunu düþünüyorum.
    Marketler satabileceklerini düþündükleri miktarda alým yaparlar.Çünkü Çikolatanýn Raf Ömrü sýnýrlýdýr.Satamazlarsa çöp olacak çikolatanýn fiyatýný kýrýp nakde çevirmek istemeleri de anlaþýlabilir bir uygulamadýr.Biz Ülker Yatýrýmcýlarý ise "Türkiye'de Çikolata talebinin düþtüðünü" anlamamýz gerekir diye düþünüyorum.Çikolata,peynir-ekmek gibi zorunlu bir gýda maddesi ya da insan vücudunda alýþkanlýk oluþturan Ýçki-Sigara deðildir. O bakýmdan en önce tüketiminin azaltýlacaðý bir Tattýr..Ben bu bir yerine iki kampanyasýný bu nedenlerle çok sindiremedim içime..Halkýn alým gücü düþtükçe düþüyor ve Çikolata gibi ürünlerin satýþý da ilk darbe yiyenlerden oluyor anlaþýlan..Maalesef..

2.  Alýntý Originally Posted by Åžafakalı Yazýyý Oku
    Bu satış fiyatlarında biraz Ülker'in,biraz da Satıcı firmanın birlikte olup 1 yerine 2 kampanyasını oluşturduğunu düşünüyorum.
    Marketler satabileceklerini düşündükleri miktarda alım yaparlar.Çünkü Çikolatanın Raf Ömrü sınırlıdır.Satamazlarsa çöp olacak çikolatanın fiyatını kırıp nakde çevirmek istemeleri de anlaşılabilir bir uygulamadır.Biz Ülker Yatırımcıları ise "Türkiye'de Çikolata talebinin düştüğünü" anlamamız gerekir diye düşünüyorum.Çikolata,peynir-ekmek gibi zorunlu bir gıda maddesi ya da insan vücudunda alışkanlık oluşturan İçki-Sigara değildir. O bakımdan en önce tüketiminin azaltılacağı bir Tattır..Ben bu bir yerine iki kampanyasını bu nedenlerle çok sindiremedim içime..Halkın alım gücü düştükçe düşüyor ve Çikolata gibi ürünlerin satışı da ilk darbe yiyenlerden oluyor anlaşılan..Maalesef..
    Hocam 1 e 1 iindirimleri en az 5-6 yildir bilirim, katilirim, bol bol alirim.evde cocuk varsa bunlari bilmek zorunda kaliyorsun...
    Bence satislarin dusuklugunden ziyade , sirket politikasi diye dusunuyorum... Çikolata mutluluk hormonunu tetikler, insanlar kahvenin yaninda, tatlilarinda siklikla tuketiyor bu urunu.tuketimi zorunlu olmayan cikolatayi, insanlara unutturmama adina uygulanan bir satis stratejisi diye dusunuyorum...

Bugun 2 tane carfuru ziyaret ettim. Cikolata reyonlarinda 1e 1 indirim nedeniyle baya bosluklar vardi. Ulker disinda diger markalara ulasabiliyorsunuz, ama ulker ilk tukenen marka oluyor.....

3.  Alýntý Originally Posted by bzaferb Yazýyý Oku
    Hocam 1 e 1 iindirimleri en az 5-6 yildir bilirim, katilirim, bol bol alirim.evde cocuk varsa bunlari bilmek zorunda kaliyorsun...
    Bence satislarin dusuklugunden ziyade , sirket politikasi diye dusunuyorum... Çikolata mutluluk hormonunu tetikler, insanlar kahvenin yaninda, tatlilarinda siklikla tuketiyor bu urunu.tuketimi zorunlu olmayan cikolatayi, insanlara unutturmama adina uygulanan bir satis stratejisi diye dusunuyorum...

Bugun 2 tane carfuru ziyaret ettim. Cikolata reyonlarinda 1e 1 indirim nedeniyle baya bosluklar vardi. Ulker disinda diger markalara ulasabiliyorsunuz, ama ulker ilk tukenen marka oluyor.....

Umarým olay sizin anlattýðýnýz gibi olumlu karþýlanmasýný gerektiren bir hüviyettedir..Moral verdiniz..Açýklamalarýnýza teþekkür ederim..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •