Sayfa 570/629 ÝlkÝlk ... 70470520560568569570571572580620 ... SonSon
Arama sonucu : 5027 madde; 4,553 - 4,560 arasý.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Ekleyemedim..
    Attached Images Attached Images

2. Grafikte de goruldugu uzere Fibo seviyeleri arasinda bir duzeltme yasiyoruz. 54.x onemli direnc, 47.5x ise onemli destek gorevini yapiyor. Yakin kanal destegi Pazartesi icin 48.7x, teknik olarak pozitif sinyal alacagimizi dusundugum kapanis i49.4x. Hacimdeki azalis sebebiyle Pazartesi-Sali sert bir hareket gelebilir, yonunu piyasa belirleyecektir.

Sabirla beklemeye devam..

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..

Şirketin yüzde 49 una sahip olanların hisse almaları imkansıza yakındır.sebebi 50 yi geçince zorunlu çağrı mecburiyeti doğar.onun için geri alım beklememek gerekir.
    Genel kurul için ilk üç aylık blanco beklenecek tahminindeyim sebebi sermaye artırımı için kayıtlı sermaye artsinin onaylanmasıni bekliyecektir.
    Çünkü iştirak satışı blancoya dahil olacaktır.
    Bildiğim kadarıyla kayıtlı sermaye artışı onaylandıktan sonra 6 ay içinde genel kurula sunulması gerekmektedir.
    Bunun için blancosu fazla beklemeden gelir düşüncesindeyim, bunların blancosu okadar geciktirici bir durum olan şirketlerden değil.
    Yt.tv.olmayip ÅŸahsi ongorumdur
    Sağlıklar

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ah arenam sezsizliklere burundun bu ara..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Hisseyi bu seviyelere taþýyan ve fonun mallarýný karþýlayan tacirler ve yapý kredi kar alýyor hisseden. Yeni giriþlere ihtiyaç var gibi, en kötüsü bilançoya kadar yatýþ, ondan sonra gelen çok olur.

6.  Alýntý Originally Posted by kazancli Yazýyý Oku
    Hisseyi bu seviyelere taþýyan ve fonun mallarýný karþýlayan tacirler ve yapý kredi kar alýyor hisseden. Yeni giriþlere ihtiyaç var gibi, en kötüsü bilançoya kadar yatýþ, ondan sonra gelen çok olur.
    Arabayý sattým arenaya bastým zamanýnda. Bilançoya kadar yatýp bilançodan sonra gidecekse daha zaman varmýþ.. Benim þu kiralýktaki evin piyasasýna da bakýyým bi...
    Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.

7. Aman ev..araba gibi mülkleri satýp hisselere girmeyin..genelde sonu hüsran...ucuz diye birsey yok dibin dibi var...yarýnýn ne olacaðý zaten meçhul..

8. Bende cesaret edemedim,elimde var nasýl olsa deyip aydan aya maliyet düþürdüm.

Faizden çýkan paranýn bir kýsmý da gayrýmenkule gidiyordur.

Yarýn bir gün global veya yerel bir krizin çýkmayacaðýnýn garantisi yok.Zamanýnda hep yaþadýk bunlarý.Saðlýðýmýz bozuldu,kalýcý hasarlar üzüntü verir,size ve ailenize.

Borsa eski borsa deðil benim gözümde,ilk hissemi alalý tam 30 yýl geçmiþ.Bu benim görüþümdür.
    Nasipten ötesi yok.

Çevremde soran oluyor dükkan satýp hisse alsam mý diye.Benim hayalim dükkan sahibi olmak,ben olsam yapmazdým derim.Keþke kelimesi lugatýnýzda yoksa ve gerçektan saðlam bir sinir sistemine sahipseniz siz bilirsiniz derim soranlara.

Sayfa 570/629 ÝlkÝlk ... 70470520560568569570571572580620 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •