Sayfa 411/475 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ulusoy60 Yazıyı Oku
    Pazartesi günü bir tavan bekliyorum bakalım tutacak mı

G700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tavan açsa ne olacak ertesi gün bofa elindekileri boşaltacak yine el elde baş başta kalcaz önemli olan sağlam bir yükseliş trendine girmesi.

sn tövbekar dün ben de izledim o videoyu, adamın işi bilanço okumak ve daha önce defalarca alarko bilançosu-faaliyet raporu incelemiş olmalı buna rağmen alarko'nun seralarından haberi olmaması en basit ifadeyle komik kalıyor. Bunun dışında geri alım rakamlarını falan yanlış söyledi kap bildirimini doğru düzgün okumamış bile.

Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Tavan açsa ne olacak ertesi gün bofa elindekileri boşaltacak yine el elde baş başta kalcaz önemli olan sağlam bir yükseliş trendine girmesi.

sn tövbekar dün ben de izledim o videoyu, adamın işi bilanço okumak ve daha önce defalarca alarko bilançosu-faaliyet raporu incelemiş olmalı buna rağmen alarko'nun seralarından haberi olmaması en basit ifadeyle komik kalıyor. Bunun dışında geri alım rakamlarını falan yanlış söyledi kap bildirimini doğru düzgün okumamış bile.
    Piyasadaki analistler hic bir hisseyi "hisse tasiyani" kadar bilmez, bilemezler.
    Sunumlara da malesef hisse tasiyanlar çagrılmıyor.

2019 yılında Cenal'in alarko payı 300 milyon dolar borcu varken yine böyle meşhur biri "alarko döviz zengini" diye yazmıştı.

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Piyasadaki analistler hic bir hisseyi "hisse tasiyani" kadar bilmez, bilemezler.
    Sunumlara da malesef hisse tasiyanlar çagrılmıyor.

2019 yılında Cenal'in alarko payı 300 milyon dolar borcu varken yine böyle meşhur biri "alarko döviz zengini" diye yazmıştı.
    Arkadaşlar günaydın, kısa kısa birkaç konu...
    Tuncay bey maalesef dersine hiç çalışmadan yayın yapmış. Kendisine uyarıda bulunmak için aramayı dahi düşündüm. Şirketin taahhüt, tarım, turizm, Altek santralleri ciroya giriyor. Yani toplam varlıkların max %20 si..Şimdi buradaki düşüş vs analiz olmuyor.
    Konu Cenal ve Meram Özelinde. Ciro ve Net kar ise enflasyon endekslemesine tabi. Bu 2023te yok idi bildiğim kadarı ile.
    Geri alım max fiyat 60.000/435×1.2=165 TL..Bu rakam kötü değil.
    Bu arada önemli bir nokta bağlı ortaklıkların da ilave alım yapacağı sonucu çıkıyor. Personele prim dağıtmak için. Bildiğim kadarı ile bunu da personel bir süre satamayacak. mesela 3 yıl, 5 yıl..
    Dağıtılabilir kar hesabı holdinglerde ilginçtir:
    İştrak ya da bağlı ortaklıklardan temettü gelecek ki dağıtılabilir kar olacak..Mesela Cenal 2022 rekor yılına ait paralar...2023 de çok iyi, henüz holdinge düştü mü?
    Şahsi beklentim 2025 kar dağıtım da en az 6 TL olmalıdır. Hisse 200 olsa %3...
    Enflasyon mhasebesi kaldırıldığını düşünelim...
    2026 yılı karı dağıtılmaya kalkıldığında hisse başı 30-35 TL yi konuşacağız...Ancak %25 i diyorlar... tabi bu asgari %25 sanırım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
    tavana mı gidiyor ne ama pek de sevindirici olmadı benim için. hızlı bir şekilde bir kaç tavan olacaksa amenna ama bir tavan sonra da süründürmeye devam edecekse pek hoş olmayacak...

5. Geri alımda aktif değer hesabı yapılıyorsa ona getiriyorlar bunu algyo dan bilirim. Hayırlısı bakalım bunda yeniyim

...

Nthol>>>0,43 (PD/DD)
    Dohol>>>0,62 (PD/DD)
    Alarko>> 0,66(PD/DD)
    Sahol>>>0,80 (PD/DD)
    Kchol>>>0,88 (PD/DD)
    Tkfen>>>1,29 (PD/DD)
    Aghol>>>5,39 (PD/DD)

PİYASA DEĞERİ / DEFTER DEĞERİ
    ...

8. Özsermaye karlılığı ve defter değeri arasındaki korelasyon da anlaşılmaz bi durumda enflasyon muhasebesiyle

Sayfa 411/475 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •