Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
Arama sonucu : 121 madde; 105 - 112 arası.

Konu: GLRMK Gülermak Ağır Sanayi

1. Kısada biraz primli olsa da çok iyi firma.

Esen kalın
    "Lütfen, hiçbir paylaşımımı yatırım tavsiyesi niteliğinde değerlendirmeyiniz"

2.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Kısada biraz primli olsa da çok iyi firma.

Esen kalın
    Sn seyis hocam bu hissenin pirimli olduğunu dusunmek bence erken havlu atmaktır yeni halka arz bir hisse ve arzlarin en iyisi gibi ve de diğer tiriska hisseler yüzde en az 200-300 yapmışlar bu ise henüz ÷50 yeni yapmaya çalışıyor ve sermayesinin 11 kat karı olup bu pozisyonda kalan kaç hisse var bu alemde bu yüzden bence gelecek için şimdilik cazip fiyatlarda tabi herkes farklı düşünebilir amaben şirketin surekliligine bakarım ve geleceğin enkasi olarak görür sabretmek gerek diye düşünürüm takaslarda baya guzellesiyor fonlar ve yabancı kurumlar yukluce ara ara giriş de yapıyor demekki doğru hissedeyiz bence der ky dostlara hayirli kazanc dilerim yabancı derken bankofu kastetmiyorum ona güven olmaz dün girdi bu sabah ekşi oldu bakti gidiyor 4 den sonra geri Alisa geçti yani baskisi fayda etmedi hayırlı aksamlar
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3. 3 aylıkta -1.5 milyar zarar açıklamasını bekliyorum
    12 aylık tahminim yakın bir şekilde tuttu
    dipten %36+ 10 gün içinde
    hızlı çıkışın hızlı sert dönüşiü olur. son karar sizin

4.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    3 aylıkta -1.5 milyar zarar açıklamasını bekliyorum
    Endeks bozmazsa bu çıkış 190-200 aralığına kadar gider 3 aylık bilançoda zarar aciklamayi ben beklemiyorum yeni halka arzdan kasaya baya para girdi kredi ihtiyaclarini ordan karşılar ve yeni aldigi ihalellerin bendellerinin de bir kısmı kasaya akar ki bu yuzden yüksek faizli borçlanması gerekmez hayırlısı ben 2-3 sene tutulacak bir hisse diye dusunuyorum sonrasına gelecekte karar veririz şu aralar imkb 30 endeksi disindakiler diplerde bu yuzden yan tahtalar endeksden hizli gidecektiir hayırlısı sevgili Macit kardeşim her şey gönlünüze gore olsun

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    3 aylıkta -1.5 milyar zarar açıklamasını bekliyorum
    Macit hocam Gülermak ın 3 aylık bilanço da 1.5 milyar zarar beklemeniz çok çarpıcı ve tam bir profesyonel olduğunuzu görüyorum. Hocam sizden anamızdan emdiğimiz sütü haram eden namı değer peruklu VESTEL de ilk 3 aylık bilançoda nasıl bir beklentiniz olduğunu rica etsem ne kadar zarar gelir veya Allah tan korkup artık zarar gelmez mi?

6. Vestel 20 tl iken Avrupaya açtığı mahkemeyi kazandık kaç milyar Euro bilemem bize ödüyecekler dedi, konuyu ve yılı tam hatırlamıyorum haber sonrası tavan tavan gidip orda tam zirvede malı yıktılar
    borsa çok ciddi tuzaklar barındırır gün içi gelen KAP lara ky atlarken birileri malı yıkıp geçerler, alan son sahibi olur, dürüst olmak gerekirse hiç Vestel almadım hiç bir zamanda ekranımda olmadı, hiç bir zaman almakta aklımın ucundan geçmedi.
    geçmişte 10 sene önce Vestel buzdolabı almıştım arkadaki kompresörün sesi çok yüksekti 3 kez değiştirdiler çözümü olmadı, son çare garantisi bitince 2. el olarak sattım Beko almıştım onda sorun yaşamadım
    size bol sabırlar dilerim, keşke yardımcı olabildiseydim
    Son düzenleme : Maacit; 16-03-2025 saat: 12:35.

7. 16.07.2024 - 10.12.2024

8. Bu gün ky yi ters köşe yaptı spek efendi sabah 171 e kadar yükselt sonra 158 e kadar gafurun kafasına cekic vurur gibi vur korkut dökülen dökülsün gibilerden ve ziplayiver çekirge misali geri topla anlaşılan ky deki lotlarin çoğu dokulmemis onları da istiyor hınzır tahtacı ne yalan söyleyeyim bu gün 400 lot benden bile kaptı amabir hissede isim vardı bu yüzden verdim yoksa nal toplattirirdim tahtaciya gerçi o da fena değil ÷7 yaptı kısmet mis diyelim gerisini bekletecegiz mecburen hayirlisi

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •