Sayfa 164/181 İlkİlk ... 64114154162163164165166174 ... SonSon
Arama sonucu : 1446 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Emlak Haberleri

1. Bir derdim var ahali.Hukuki olarak bir yol gösteren olursa bu mubarek gunlerde cok hayra gececek...
    2022 Mayısında Bursada Demirtas olarak bilinen bolgeden Bak yapı adlı firmadan toplam 8 kat olan bloktan 6. katı %50 pesin kalan 24 ay vade ile aldım... eski işyerimde bir arkadasa da vesile olup aldırdım....Senetler bitti arkadas tapuyu almaya gitti.İlk sözleşmede 5. kat yazan dairesinin 4. kat olarak tapu verilmiş...bende arastırdım , sirketten yazılı bilgi talep ettim ama geri dönüş yapılmadı...Hafta sonu aynı sirketin baska lokasyonundaki satıs ofisine gidip satıs mudurunden bilgi talep ettim....Kendisi ; İnsaat yapılacak alanın zemini zayıf oldugu için yapılacak blok sayısını azalttık , azaln bloklardaki daireleri diğer bloklara zemin ve ustten 1 er kat olarak ilave ettik dedi.Yani 8 katlı aprtman oldu 10 kat....Benim arsa payım azaldı hemde zayıf zemine 8 kat yerine 10 kat insaat dikti BAK YAPI.....bak yapı denilen insaat sirketi de 6 ay önce TMSF nin ihalesini nasıl olsa alırım deyip almadığı arsa üzerine dikeceği insaatı insanlara pesinen satan insaat sirketi olup ulusal basına bu olay yansımıstı.Satıs mudurune bu ayıplarını yuzune vurdum .Polis Vakfı almıs o araziyi de.....Insaat yapılan alanda imar değişikliği olup olmadığına dair oSMANGAZİ bELEDİYESİNE YAZDIM 2 gunde olmadığına dair ilk cevabı verdiler....Peki 8 kat insaat ruhsatı aldıktan sonra 10 kat insaat için ruhsat izizni alındı mı diye yazdım...Belediyeciler 2 haftadaır mailime cevap donmediler...Bu durumda hukuki olarak nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misisniz....?Cimere de yazacağım...YTD

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 164/181 İlkİlk ... 64114154162163164165166174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •