Sayfa 377/1003 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop LXIII

1. zamanında nas ile faiz düşmanlığı yapılıyordu..SONUÇ NE OLDU..%60 faiz..gerçeklerle inatlaşamazsın..
    4-5 yılda 70 kat yukarda olan kağıtlarda ( nerdeyse borsa geneli) aynen bu tarz inatlaşma yapılıyor..SONUÇ : bekliyoruz..neyi bekliyoruz..inatlaşmayla bu geminin yürümeyeceğinin onayını bekliyoruz..

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çıtak yatırım günlük bülten:

oyun aralığı 12438--1252x veya 1253x olur
    yurtdışının çok eksi olmamasını kullanarak 12438'den destek bulup yukarılara dolanır

akçam bitcolin kazımdaki çöküşe artık dayanamayan amerika borsaları ile satarız... 12438 altına sert dalıp şortçuya iyi puan verir

ama sonra geri toparlayıp, 12438'in biraz üstünde kapanış yapar

yatırım tavsiyesi değildir

bitcoin çökmezse orası olmaz.. başka şekilde oynar... onuda fırsat olursa yazarım
    Vallahi mi shortlayak mi kazimi

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Avrupa parlamentosu raportoru
    TR ile savunma baglarini gelistirmeye acigiz.
    Ama ufukta uyelik yok..

(aselsan yukselebilir, hepsi bu anlasilan)

kübra par
    @kubrapc
    Avrupa Birliği Türkiye Raportörü Sanchez “Göç ve savunma sanayiinde belki işbirliği yaparız ama Türkiye’yi AB’ye almayız, biz demokrasi klübüyüz” demiş.

bu haber cuma geldi seneryo ne AB toplantısına davet edilmişiz sanki bir tek biz davet edildik üye olmayanlardan İngiltere ve Norveç te var Badem spor bunu hemen AB giriyoruz havası yaratarak fiyatlara sokuyor hep algı , aynı hikaye suriyede oldu , gazzede oldu İsrail dün çadır kenti bombaladı bir sürü sivil öldü Trump ın ekibi İsraili destekliyoruz dedi nerde bizden ses varmı basın ve sosyal medya güçlü ellerinde istedikleri gibi haber çıkarıyorlar.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çıtak yatırım günlük bülten:

oyun aralığı 12438--1252x veya 1253x olur
    yurtdışının çok eksi olmamasını kullanarak 12438'den destek bulup yukarılara dolanır

akçam bitcolin kazımdaki çöküşe artık dayanamayan amerika borsaları ile satarız... 12438 altına sert dalıp şortçuya iyi puan verir

ama sonra geri toparlayıp, 12438'in biraz üstünde kapanış yapar

yatırım tavsiyesi değildir

bitcoin çökmezse yazdığım gibi olmaz.. başka şekilde oynar... onuda fırsat olursa yazarım
    oooo 12438 altına şimdi daldık... oyun planını denüştürüryoruz

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Vallahi mi shortlayak mi kazimi
    kazım düşebilir ama bu fiyattan ky şortlamasın bence... fiyat nispeten çok düşük

şortaa sen pivan çıkaramazsın, pala çıkarır

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    herkese selam ... an itibariyle (13.03.2025 12:56) )) .. vadeli portföyde long pozum kalmadı ..tamamını kapattım ytd ... spot hisse portföy duruyor/duracak ..ytd .. sakin kafayla izleme modundayım ... ..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    beklentim doğrultusunda ve kısmet olursa haftaya (18-19 mart civarları) sattıklarımı yerine koymayı planlıyorum.. pay vadelilerde nisan vade tercih edebilirm .. ytd .. dinlenme moduna geçtim .. haftanın kalan kısmı için ekranı kapatıyorum ... herkese bol şans ...ytd...
    herkese selam ... 18-19 mart zaman analizi bölgesine geldik .. kabaca planım sattıklarımı yerine koyarken acele etmemek* ..özellike pay vadelidelerde seçici davranmaya çalışacağım.. 30-endeks vadelide ise kademeli alım planlıyprum ... ytd kısmet ..

*sebebi kısa vade sayımda pattern tanımının net olmaması .. olasılıkların fazlalığı ...

+ üstteki yazdıklarımın tamamı vadeli portfoyüm için ... spot hisse portfoyumde hiçbir değişiklik yok taşımaya devam ediyorum... spot hissede uzun vadeli yatırımcıyım ..ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

gazzeyi hamas sayesind evurdular yaktıalr yıktılar
    iran ı husiler sayesinde yakaıp yıkabilirler
    ellerinde her türlü maşa var istedikleri zaman kullanıyorlar
    bir halt olacağı yok.

8. gün içi %2- gelirse bu fırsatı kaçırmam

Sayfa 377/1003 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız