Sayfa 311/367 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361 ... SonSon
Arama sonucu : 2935 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    demişim,

Siz de ;

diyerek beyanda bulunmuşsunuz ya .

Valla ne desem....
    utandım.
    Benim acilen sabır eğitimlerine katılmam lazım

Teşekkürler üstadım
    Rica ederim Selim...

Şunu da unutmamak gerekir:

Piyasada bir yöne trend oluşmaya başlamış ve devam ediyorken, her 2 yöne de tepkiler mutlaka olur/olacaktır...

O nedenle oluşan durum değişene kadar, vâr olan durum geçerli olarak düşünülüp ona göre hareket etmek gerekir...

Şimdi gerek KOZAA, gerekse KOZAL ve IPEKE dün sert düşmüşler. Bügün biraz primli hareket ediyorlar. Bu demek değildir ki:

- Artık düşüş bitti ve yön yukarı döndü...!!!

Tam tersi durumun şartları gelişmediği sürece, bu hareketler tepki olarak değerlendirilmelidir...!!!

Hızında şüphe etmediğimiz sen gibi trader arkadaşlar, bu gibi durumları çok iyi değerlendirebilir ama biz yaşlılar ve emekliler için fazla hızlı gelir...!!! Hız bizim için zararlıdır...!!!

Dün ortalamalara kadar düşmesi tepki ihtimali doğruyor ama GEDZA örneğine bakınca da bu tepkinin her zaman olmayabileceği hemen görülüyor...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. HALK yeşil üzeri kapanışlar önemli idi, kanal üst bant 23.40 geçerse tekrar bakılır.

3. KCAER 9.91 destek oldu, 13.45 geçerse, kanal bandı 14.20

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN kırmızıya dokundu Lütfü hocam hafta sonu kapanışa bakarız.
    Ellerinize sağlık hocam, kafasına göre takılıyor yine, kritik yerlerde üstüne atabilirse iyi olur yoksa yine sürünmeye devam eder....
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Tesekkurler emeğinize sağlık 12 50 den aldik biraz saygilar

Hayırlı ve bereketli olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

108 civarı destek oldu, kesikli çizgi 120, yeşil trend 122, 124.30 fibo var en yukarıda kanal üst bandı 132- 133 civarı.
    Ordan ötesi beni aşar.

ASEL 120- 122 ve 124 hedefleri sırası ile geldi. Üzeri haftalık kapanışlar da kanal üst bandı

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

8. Altı boş olan tahtalar şimdilik tabanda eşleşme yapmış görünüyor örnek Vakıfbank geçen gün açılışta 25 kademede toplam alıcı miktarı 30 bin civarındaydı, her kademeye kabaca 1.200 adet alıcı, kendi çalıp kendi oynadı şimdi de oynasın....

Ben yazana kadar eşleme 25.30 dan 26.00 yükselmiş..
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 311/367 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •