Sayfa 310/365 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360 ... SonSon
Arama sonucu : 2913 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Sayın T/A merhaba plartla ilgili durumumuzu biliyorum kendi haline bıraktınız çok çapsız bir tahta yapıcı var biliyorum ama güncel olarak ne görüyorsunuz plastik kartla ilgili

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    PKART...

Çok hayat belirtisi olmamakla birlikte, gösterge de ufaktan bir hareketlenme mevcut. O nedenle kısa vade bir yukarı deneyebilir...

Fakat aşağı yönlü sayımlar henüz 9 ' kadar gelebilmişler. Bunların 13 'e kadar yolu var...

13 yakabilmesi için ise, sonlara doğru 60.50 altına sarkması gerekiyor...!!!

Yok, eğer tahtacısı şov yapacaksa ki; daha önce hiç öyle bir şey göremedik; o zaman tüm sayımlar iptal olabilir...!!!

Zaten grafikten de görüleceği gibi 57.85 destek seviyesi olarak düşünülebilir...!!!

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Sayın T/A merhaba plartla ilgili durumumuzu biliyorum kendi haline bıraktınız çok çapsız bir tahta yapıcı var biliyorum ama güncel olarak ne görüyorsunuz plastik kartla ilgili

Merhaba...,

Geçen günlerde yukarıdaki gibi bir çalışma yapmışım. Çok kısa vade bir iş yaptı. Bunu görüp paylaştım...

İnanın düzenli olarak her gün PKART grafiğine bakmıyorum. En son bu grafiği paylaştığımda bakmıştım. Bir de şimdi siz sorunca bakıyorum...

Dediğiniz gibi bu hissenin tahtacısı çok zayıf. Gücü yok ki, götürebilsin...!!!

Yukarıdaki yorumum hâlen aynı şekilde geçerliliğini sürdürüyor...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Sağ olasın üstat teşekkürler emeğine sağlık

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    KCAER...

Almayı düşünüyorsanız 12.74 üzerinde kapanıp, orada kalması gerekir ki; alınabilsin...

Şu anki durumda her an satmak için hazır olmak gerek, düzeltme yapabilir ama henüz o yönde sinyal de yok...!!!

Beklemek lâzım. Ne yöne hareket ederse, o yöne işlem açılabilir...

Tesekkurler emeğinize sağlık 12 50 den aldik biraz saygilar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    ...
    Ben tamamim ama piyasa sanki yetmez gibi düşünüyor sanırsam.
    demişim,

Siz de ;

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    IPEKE...

Esasında zirveleri geçe gece, daha büyük zaman dilimlerinde de formasyon oluşturarak; bu nedenle de yukarı eğimli zikzaklar çizerek ilerliyor gibi görünüyor...

İlerleyen zaman içerisinde bu da endeksteki yukarı beklentimle paralel olarak ralli hareketini yapacaktır. Şimdi sindirmesini yapması gerekiyor...!!!

Benzer davranışları geçmişte de yapmış. Fakat bu defa alttaki gösterge iyi görünmüyor...!!!

Sen herhalde "ortalamaya değdi" diye düşündün? Bence az biraz daha düşerse o, ortalama hiç bir işe yarmayacak. Çünkü daha büyüğü onu çekecektir...

Uzun lâfın kısası;

Hisse gözünü 52 - 53 arası bir yere dikmiş olabilir...!!!

52 eski sistemin, 53 ise yeni sistemin desteği konumundalar. İkisinin arasını beklemek uygun olabilir...!!!

Bonus olarak bir grafik daha ekledim...
    diyerek beyanda bulunmuşsunuz ya .

Valla ne desem....
    utandım.
    Benim acilen sabır eğitimlerine katılmam lazım

Teşekkürler üstadım
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

6. Bunda hedef orta vade olmalı.

7. XU/100

8. VAKBN kırmızıya dokundu Lütfü hocam hafta sonu kapanışa bakarız.

Sayfa 310/365 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •