mevcut verielre göre değerleme kendi ayzdığım programdan specİal paylaşım :D bir sonraki aşama geleceğe dönük hiise başı akr defeter değeri ve hisse başı satoş tahminine göre değerleme kısmına henüz geçmendim birde mesala ps değerlemesininden yüzde 33 pe değerlemesinden yüzde 33 pe değerlkmesinden yüzde 33 ağılrılklandırılmış değelrleme tablosu kısmı esb-m value kısmı kendi temel analiz programını yazmakla meşgul oduğumdan foruma zman ayoramıyorum valueciyim ben pe low pe median pe high 10 yıllık değreler içindir bunalrıda kendiş içinde aşamalara da henüz ayromadım yavaş yavaş ilerliyorum programın en kritik kısmı bu çarpan değerlemesi ile dolar bazlı değelrmesi o ksıma daha yeni egçtim excelden kendimi kurtardım çok şükür :D 30 SANİYEDE DEĞERLEME YAPMAK HEDEFİM

10 yıllık en düşük f/k 4,61 en yüksek 21,18 median 11,91 10 yıl uzun bir süre bu yğzden bir sınraki aşamada ara değelride tabloma ekleyeceğim örneğin en düşük en yüksek ortalama en düşük emdian oralama gibi Excluding Mean: satırı 21,18 gibi ayrkırı değerlerden arındırılmış kat sayı ve değerleri içemeirir ene 13,16 gibi pd/dd high kısmı da aykırı meslaa Excluding Mean satırı bu nedenşe var aykrı değerlerden arındırılmış ortalama burda öenmşi olan satırlar median ve Excluding Mean satırları.. esb-m f/k pd/dd ve fiyat/satış eşit ağırlandırılmış değerleme sutunudur