Sayfa 462/1003 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Normalde 25 Mart'ta stopajli ppf'lerimi bozup hisse senedi fonu alacaktım, baktım bugün tabana gidiyor stopajli ppf'lerimi bozup fonları aldım bugün kapanış değerlerinden.

TL'ye güveni oluşturmak zordur, güveni bozmak ise 1 gün sürmedi. Döviz tarafında o ilk kurşun atıldı, pandoranin kutusu açıldı bir nevi.

Bugün dik durmaya çalışan senetlerde takas bakmak lazım. Belli ki birileri toplamış ve satıcısı yok o senetlerin.

2. Vay arkadaş memlekete bak yahu. İçimden bir ses bunlar daha iyi günlerimiz diyor. Du bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Vay arkadaş memlekete bak yahu. İçimden bir ses bunlar daha iyi günlerimiz diyor. Du bakalım.
    Ne yazık ki çok iyi günlerde bunlar. Seçime kadar bunlar daha da azıtır.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu kafayla seçime girerlerse kazanma ihtimalleri var mı abi?

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Fırsattan istifade o da vursa CHP yi dağıtır kimse kalmaz ama o vurmadı. Neyse ilk seçimde CHP %50 alır akp MHP de barajın az üstünde kalır.
    Çok zor hocam, artık seçime kadar, ne yaptı yaptı,son bir yıldır hep badem topluyorum.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Normalde 25 Mart'ta stopajli ppf'lerimi bozup hisse senedi fonu alacaktım, baktım bugün tabana gidiyor stopajli ppf'lerimi bozup fonları aldım bugün kapanış değerlerinden.

TL'ye güveni oluşturmak zordur, güveni bozmak ise 1 gün sürmedi. Döviz tarafında o ilk kurşun atıldı, pandoranin kutusu açıldı bir nevi.

Bugün dik durmaya çalışan senetlerde takas bakmak lazım. Belli ki birileri toplamış ve satıcısı yok o senetlerin.
    Merhaba
    Hangi fonları aldınız acaba? Bol kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    kimisi long yapmış ..kapanış belli değil ..kimisi de tersi şort yaptım diyor ..işlem nerde ..hooo hha hhii

Ooolum hepinizi o kadar net biliyorum ki ..
    Şu topicte bir tek ben zarar ediyorum sanırım en son ben shortlardan zarar yazarken benden çok daha kötü maliyetli biri vardı ama kapanışı yazmadı tabi

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arif'i bile almışlar, iki tokatla ğ önder, niye alıyon,şimdi aklıma geldi zaferle zıtlaşmıştı, ondan sanırım
    Tüneldemi bir yerde agız dalaşı yapmışlsrdı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 462/1003 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •