300 milyon usd para girisi ile buraya kadar..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bira sezonunu açtým dayucuðum.. hava misss...
![]()
Bursa Belediyesinde bir tanýdýk
Ýþi býraktýk, yatýrýmlarý da yavaþlattýk..
Geçim derdi öylesine büyük ki, emeklilere, iþsizlere, yaþlýlara yardým etmeye çalýþýyoruz..
Belediyelerin iþi mi bu??
Deðil!
Bu hale getirenlere ve bu hale gelmesine destek olan aziz halkýmýza da! tebrikler...
Anayasa Madde-2
II. Cumhuriyetin nitelikleri
Madde 2 Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanýþma ve adalet anlayýþý içinde,
insan haklarýna saygýlý, Atatürk milliyetçiliðine baðlý, baþlangýçta belirtilen temel ilkelere dayanan,
demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Hepiciginin gerekleri yerine getirilmis durumda.
Soyle ki;
Demokrasi: tam, kayyum filan ayrinti.
Laiklik:basortulu bacimiza seyedenlerin goruntusunu bi bulsak canlarina okuycaz, inanclara karisilmaz, afedersiniz ermeni/alevi.
Sosyal: Emekli yili, aile yili bile seyettik, nankorler.
Hukuk: Beraber cay topladik, iliksiz cuppelerini kavusturdular onumuzde saygidan, kimse kendini guvenli saymasin sabahin korunde kapilari calinir.
Dusunebilene "yasamak zor zanaat be kardesim" bu memlekette.
Ben Bursalýyým ve Nilüfer ilçesinde oturuyorum. Mevcut Baþkan yýllarca Nilüferde belediye baþkanlýðý yaptý. Hiç icraatini göremedik. Býrakýn bu hikayeleri millete yardým etmekten icraat yapamýyormuþ. Önce belediye çalýþanlarýnýn maaþlarýný ödesinler. Maalesef siyasi görüþlerde hiç bir þekilde objektif olamýyoruz. Takým tutar gibi siyasi parti holiganlýðý yapýyoruz. Güzel Ülkemin insanlarýný toplum mühendisliði çerçevesinde sað ve sol kutuplara ayýrmýþlar. Onlarýn hepsiciði nemalanýyor ( Sað Sol) sen kendine bak zavallýlarým.
Yazdýklarým tamamen kendi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Yazdýklarým ile yatýrým kararý almanýz halinde zarar edebilirsiniz.
He sizde nemalanýyor ve bu nedenle holiganlýk yapýyorsanýz dürüstçe söyleyin ( Sað veya Sol). Liyakat her alanda þart. Güzel Ülkemin en büyük problemi bu. Yönetim , Eðitim , Hukuk , Saðlýk alanlarýnda liyakat olmadýðý sürece bizler daha çok alçak sürünmeye devam ederiz.
Yazdýklarým tamamen kendi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Yazdýklarým ile yatýrým kararý almanýz halinde zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri