Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (5 üye ve 7 ziyaretçi)
0101, beymelik, ekserji, tovbekar, Wuhanlı Ejder
Maşallah......![]()
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (5 üye ve 7 ziyaretçi)
0101, beymelik, ekserji, tovbekar, Wuhanlı Ejder
Maşallah......![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
imdi bu vakitte doktor ne yazarsan yaz demiştir muhakkak...
12,700 000 civarında cityde, 1 200 000 civarında da döşebankta var ise bunlar da bıyıksız ise geri alım hepsini karşılamakta... onlar da satsınlar gitsinler biz saçma piyasamızda kendi kendimize kanalım kalalım yazacakken kanalım yazmışım doğrudur...adam katıl bilmem ne yapmış müthiş bir kitlesi var muhakkak. ALARKo yorumu yapıyor. şirket faaliyetlerinden kar edememiş diyor. muhtemelen tek defalık kar bir daha edemez... bu bilançoya göre 40 lira olmalıymış beyzadeye göre. lan oğlum edep ya... seni okuttular mı bilmem ama dinleyenlere saygın var ise holdingin ne olduğunu bir öğren istersen...
neyse biz dönelim yabancıların gidişine... gitsinler bu piyasayı ben anlayamıyorsam onlar hiç anlayamaz zaten. peki piyasa kime kalır... fonlara. onlar ne yapar globalin fonunun yaptığını yaparsa yandık...
peki emmi netcez böle... nedelim şirket iyi yönetilsin üç kuruş bize temettü desteği çıksın deyü dua etcez.
temettü 4 lira olaydı eyiydi![]()
Alımları her güne dağıtacak olsalar, 365*5/7*13 milyon desek her iş günü 50 bin lot alınabiliyor. Tatilleri dahil etmiyorum. Bağlasınlar otomatik alıma..
- S A H İ B İ N D E N S A T I L I K-
- KİRAZ BAHÇESİ-
ALARKO HISSESI ILE DE TAKAS OLUR.
MÜRACAAT : Tübekâr
-A R A N I Y O R-
Piyasadaki ALARKO hisse bolluğuna çare aranmaktadır.
vur kazmayı dağa ferhat, çoğu gitti azı kaldı.
BUGÜN CUMA
sevgili ülkemin sevgili yatırımcıları uzun vade dışında şansınız yok bunu bir kere deha anladınız...uzun vade de aslında kazandırmayacak sadece bir planınız var ise uygulayabilirsiniz. çünkü hisseler çoğunlukla çöp fiyatındalar.
plan nedir bilmem ama benim planım açık... bu kaos ortamında mesela gayrımenkul yatırımına inanmam. ev fiyatları şişik ve alınabilir olmaktan çıkmış durumda. arsa almak gibi bir gaflet zaten adı üstünde. bu ev fiyatlarıyla kim ev alacak ki arsanın üzerine dikilsin. tarla alsanız zaten ne ekeceksiniz ektiğiniz mamul zarar ettirmekte...
döviz baskılanmakta. altını ne yapacaksınız yiyemezsiniz... benim diğer yaptığım halı koleksiyonerliğini düşünürseniz ülke zenginleşmeli ki antika veya eskiye rağbet artsın...
işte bu saydığım dönem dönem sayamadığım nedenlerle birikim yapamadığım halde geçmişte yaptığım birikimlerim borsada... biliyorum ki bir sürü ekonomist, mühendis çalıştırıyorlar. dünyanın nereye gittiğini tahmin edebiliyorlar. eğer hırsız değilse şirketinizin patronları sizden daha iyi yatırımlar yapacakları kesin. ve paranızın çöp olması engellenecektir.
varsın taban yesinler, varsın devre kessinler. bu ülkede biz yaşayacak isek bir şekilde üretim yapılacak ve satılacak. bu süreçte en azından zarar etmeyeceğiniz açıktır. CENAL üretecek ve satacak. seralarda üretim yapılacak ve ihracat yapılacak... kapatın ekranları... ne olacak başka ülkeye gitme şansınız var mı? yok yaşayacaksınız bu ülkede ve karnınızı doyuracaksınız. sinirlerinizi bozmayın ve sakin kalmaya çalışın...inandığınız şirketin hisselerini 3-30 paraya satmayın...
bu ülke bizim ve biz bu ülkede bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz... o zaman haydi işinizi yapın bir müddet unutun borsayı falan. üç kuruş kar ederim deyip sermayeyi kediye yüklemeyin
unutmayın ABD de 11 eylülde hisseler taban falan olmamıştı...
son not temettü 4 lira olaydı eyiydi![]()
Alarko Holding, Pay Geri Alım Programı'nın başlatılmasına karar verdi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından;
Şirketimizin 14.03.2025 tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca, kararın ekinde yer alan Şirketimizin pay geri alım programının ("Pay Geri Alım Programı") kabul edilmesine ve Genel Kurul'un bilgi ve onayına sunulmasına karar verilmişti.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-22.1 sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği ve i-SPK.22.9 (19.03.2025 tarih ve 16/531 s.k.) sayılı İlke Kararı çerçevesinde tüm paydaşlarımızın menfaatlerinin korunması ve Şirketimiz hisse değerinde sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla, Genel Kurul kararı olmaksızın Pay Geri Alım Programı'nın başlatılmasına ve Pay Geri Alım Programı kapsamında pay geri alımı yapılmasına,
Pay Geri Alım Programı'nın ve program kapsamında yapılacak alımların ilk Genel Kurul Toplantısında ortakların bilgisine sunulmasına,
karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1408965
Geç kaldınız geeeçççççç !!!!!!! kasıtlı mı, kasıtsız mı yaptınız ama o kısmı bilemeyiz....Siz ilk Genel Kurulu yapıncaya kadar hisseniz kaça düşecek acaba ?? Hem Geri Alım açıkla, hem de piyasaya uyum sağla....
...
Akşama bakalım bugün şirket hisse geri alımı yapmış olacak mı?
Tubekâr abem; seneye 0,15 $ verirler inşallah.
Samsundaki 3 haliyi (ikisi sumerbank ıspartası, biri İran) akrabam vasıtasıyla aldım köydeki eve getirdiler. Gelirsen ayakların üşümez.
Borsadan hisse alım için ek para yok.
Böyle günlerde parada olmayı beceremiyorum.
En çok kendime kızıyorum.
Sağlık olsun.
Yer İmleri