ÝBB operasyonunda 40 milyon TL ile kaçarken yakalandý" denilen Ali Nuhoðlu'nun paralarýnýn operasyon anýnda kasada olduðu, Nuhoðlu'nun þifreyi kendisinin girerek paralarý teslim ettiði ortaya çýktý.
ÝBB operasyonunda 40 milyon TL ile kaçarken yakalandý" denilen Ali Nuhoðlu'nun paralarýnýn operasyon anýnda kasada olduðu, Nuhoðlu'nun þifreyi kendisinin girerek paralarý teslim ettiði ortaya çýktý.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Oyle büyük yalan atacaksin ki inandirici olsun. Bahsedilen calinan para 500 milyar.. İbb butcesi ne kadar? Trollerin hepsi agiz birligi etmiş. Calisanin parasini bile vermemisler
İstanbul Büyükşehir Belediyemizin 2025 yılı bütçesi, 415 milyar TL olarak onaylandı. Daha önce İSKİ Genel Müdürlüğümüzün 88 milyar TL'lik ve İETT Genel Müdürlüğümüzün 60.8 milyar TL'lik bütçesi de İBB Meclisi tarafından onaylanmıştı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok ya ipsala sinir kapisindan tellerin altindan geçerken yakalanmis… hukmu vermisler yere tukurdun cezasi da olur.
Bu adam Ekrem den once de belediyeye, kamuya iÅŸ yapiyordu. Gole hastanesini 7 ÅŸirket bitiremedi. Binali yildirim basbakandi aradi sen bitireceksin dedi. O zaman icin 3 milyon verildi is 6 milyona bitti.
Daha önce ki protestolarda durum böyle deðildi
Yanlislar coktu ama Ekonomi düþe kalka gidiyordu ulkede huzursuzluk bu kdr yüksek deðildi
Haliyle halk desteði hukumetten yanaydý
Þimdi ki durum çok farklý
Ulkede yüzü gülen 1 tane insan yok
Bataklýða düþtü ülke resmen
Konya da imamoglu protestolarý yapýlýyor Konya da !
Halk desteði bitti artik
Ogrenin diye inanmayin diye yazıyorum. Fikirtepe de bir sürü firma kentsel donusum sacmaligindan batti. Bu adam da konkordota ya gitmek zorunda kaldi. Ona ragmen o gunun zarariyla yaklasık kırk elli milyon dolar zararla o projeyi bitirdik. Aylarca maas alamadik. Sefillik diz boyuydu. Usta calıstiramadıgımizdan boru tasidim. WC tamirinde elim boka degerek daire teslim etmeye calistik. Tüm birikimini harcadi ama biz de bitmistik.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Birsey degisir mi? Bunlara anlatmiyorum kafasi karisik olanlara anlatiyorum. Şirketi bilmesem anlatmam sagdan soldan haber atmam. Olay Istanbul dur başka birşey degil. Oradaki dalavereler her bir proje film konusudur, yirmi yil özetidir. İski den abonelik alacagiz kuyruk ta bekledim 1500 e yakin daire. Adamin kardesi belediye baskani ikentiksinmistim o gün sirketten niye kuyruktayim len dedim.
Yer Ýmleri