Originally Posted by
CAKIR24
Borsada bu adamların elinde, dolar viopda 2018-2019 yıllarında 128 milyar doalrı batırdıkalrında borsayı çözdüler. Muhtemelen cumartesi pazar Ekrem İmamoğlu tutuksuz işine devam edecektir. Bugün son dökülenler toplanır. Pazartesi gaplı açılış olur. Çünkü bu adamlar bir işi iki şey için yapıyor, birisi para, diğeri borsa.
Baştan bende senin gibi düşünüyordum chp nin Ekrem imamoğlu üzerinden ateşinin ölçüleceğini pazar CHP nin cumhurbaşkanı belirlemesi olacak gözaltı süresi bile oraya göre hesaplanmış , sonra biraz yandaş kanalları izledim siyaset bu kanallara neyi servis ediyor diye Cem küçük seyret yeter bir duyum aldım diyor yazıyor veya ekranda konuşuyor o olay gündeme geliyor , dün kayyum hikayesine başladı imamoğlu dosyasına önce kck yı koyacaklarını sonra apo süreci sekteye oynar diye dkpc koymuşlar teröre sokmak için okuduklarımdan bu kayyum kilidi için yapılan hamle , yok yolsuzluk vs onların hepsi bana göre boş terör iddiasının etrafını süslemek için ortaya verilen malzeme , çünkü tarihinde görmemiş bir mali müfettiş denetlemesi yaşamış İBB birşey olsa çoktan çıkardı , söylenen kişiler şikayet etti bu devirde yalancı şahit bulmak kadar kolay birşey yok onun nasıl olduğunu biraz insanlar hafızalarını zorlarlarsa bulurlar zaten.Aşama diploma,gözaltı,tutuklama,kayyum üzerinden gidicekse dünde faiz koridoru yukarı alındıysa piyasada birşeye hazırlanıyor.Ha şu olabilir chp duruşu sesin halk tarafından daha fazla olabileceği ülke sıkıntıya düşer mi diye iktidarda gerek sahada gerek kolluk kuvvetlerinden bilgi alıyordur kararı verecek adres belli .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri