İzleyeceğiz
Imamın oğlu ile malkoç oğlunu..
İzleyeceğiz
Imamın oğlu ile malkoç oğlunu..
https://haberdeger.com/2020/11/bulen...-suren-kusluk/
Bu haber olduğu gibi yalan. Aydın Yarkadaş, Barış Yarkadaş'ın babası. Tasfiye olmalı.Bülent Ecevit’e ‘Karaoğlan’ lakabını takan Şaşo Hala ve Rahşan Hanım ile yıllarca süren küslük
Türk siyasi tarihine damga vuran isimlerden eski Başbakan Bülent Ecevit’in vefatının üzerinden bugün tam 14 yıl geçti. 5 Kasım 2006’da hayata veda eden ve 81 yıllık ömrünün 50 yılını aktif siyasetin içerisinde geçiren Ecevit, Türkiye’nin hafızasında Karslı ‘Şaşo Hala’nın taktığı ‘Karaoğlan’ lakabıyla yer edindi. İşte Bülent Ecevit’in Karaoğlan lakabını almasının ve Şaşo Hala’nın Rahşan Hanımla yıllarca süren küslüğünün hikayesi…
Aynen Kılıçdaroğlu ve Sarıgül gibi...
Ecevit'e, Karaoğlan lakabı, Düzce- Kaynaşlı'da söylendiydi diye hatırlıyorum.
@erefefik
🇹🇷Dr.Yüksel Hoš PhD
@yukselhos
·
15s
🔹Bahçeli öleli üç hafta olmuş arkadaşlar. Milleti üç haftadır yapay zekâ ses değiştirme ile arıyorlar. Şu anda Devlet Bahçeli diye birisi yaşamıyor.
@erefefik
Ekrem İmamoğlu
@ekrem_imamoglu
·
22s
Senin bir yüzükle çıktığın bu yolda, yurt içinde, yurt dışında hesabını zerresi için bile veremeyeceğin tonla leken varken benim üç nesildir biriktirdiğim varlığıma, işime ve emeğime göz koyuyor; namusumuza, haysiyetimize söz ediyor, evlatlarımın geleceğini gasp ediyorsun. Bütün bunları bir avuç niteliksiz insanla yapıyorsun. Bu işin içinde olan herkes kirlidir.
Ben milletime söylemiştim ve uyarmıştım. Diplomama el koyan bu akıl, sizin malınıza, namusunuza, mülkünüze çöker ve her türlü gaspı, tecavüzü yapar. Milletçe bu kötülüğün karşısında olmalıyız. Milletime çağrımdır. Millet büyüktür.
Bir çağrım da yargı mensuplarına. Yüce Türk Yargısının namuslu, ahlaklı, milletine hizmet aşkı yaşayan on binlerce savcısına, hakimine haykırıyorum. Siz ayağa kalkmalı ve bu Türk yargısını perişan eden, bizi bütün dünyaya rezil eden, itibarımızı yerle bir eden bir avuç meslektaşınıza tedbir almalısınız. Yüce Türk Yargısına güveniyorum. Sessiz kalamazsınız, kalmamalısınız.
Son olarak AK Parti’de görev yapan ve iktidar ittifakı olan tüm siyasilere sesleniyorum. Bu olaylar partilerimizi, siyasi ideallerimizi aşmıştır. Artık süreç sizin aileleriniz başta olmak üzere milletimizi ilgilendirmektedir. Sesimizi çıkarmak günü gelmiştir.
Bu topraklarda “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” diye bir söz olmaz, olmamalı. Herkesin “bana dokunmayan yılan dahi, bu topraklarda barınamaz” diyerek sesini yükseltmesini diliyorum.
Milletimiz büyüktür. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.
@erefefik
Hüseyin Çelik
@hc_huseyincelik
·
19 Mar
❗Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesi, bu sabah kendisi ve birçok çalışma arkadaşının gözaltına alınması kabul edilebilir şeyler değildir.
🟥 Öte yandan, olup bitenlerle ilgili halkın protesto hakkının elinden alınması, zaten yarım yamalak olan demokrasimiz ve hukuk devleti ilkesiyle ilgili telafisi mümkün olmayan yaralar açmıştır.
🔻Olağanüstü hâl ilan etmeden olağan dışı tedbir ve kararlar vermek, fiilen sıkıyönetim uygulamasıdır.
🔻 Her türlü tepki ve protestonun sağduyu ve hukuk sınırları içinde olması gerektiği de izahtan varestedir.
❗Unutulmamalıdır ki, AK Parti benzer yollardan geçerek iktidar oldu.
🔸 O gün Sayın Erdoğan’a ve AK Parti’ye yapılanlar da yanlıştı, bugün Sayın İmamoğlu ve CHP’ye yapılanlar da yanlıştır.
🟥 Halkın iradesi ile bilek güreşi yapılmaz.
🔻 Herkesten önce iktidar, siyasi rakibinin hukukuna sahip çıkmalı ki, hem halkın gözünde hem de bütün dünyanın gözünde saygın olsun.
🔻 Bütün bu olup bitenlerin, zaten kırılgan olan ekonomimize çok büyük zararlar verdiği açıktır.
🟥 Olan, dar gelirli, zaten zar zor geçinen vatandaşa oluyor.
❗ Yazıktır, günahtır…!!!
@erefefik
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-darbe-2311140
AKP'li isimden Erdoğan'a operasyon tepkisi: 'Sen aslında kendine darbe yaptın'
Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını "Recep Tayyip Erdoğan… Geleceğin yer burası mıydı? Biz bunlar için mi mücadele ettik? Bunun için mi mahkemelerde süründük yıllarca? Sen aslında kendine darbe yaptın haberin yok!" sözleriyle eleştirdi.
@erefefik
Bunu yapmayanlar tasfiye olurlar, bertaraf olurlar.Bu topraklarda “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” diye bir söz olmaz, olmamalı. Herkesin “bana dokunmayan yılan dahi, bu topraklarda barınamaz” diyerek sesini yükseltmesini diliyorum.
Milletimiz büyüktür. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.
@erefefik
https://www.youtube.com/live/6nMhui02zxc
)))))))))))
@erefefik
Yer İmleri