Sayfa 717/735 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Evet , eurobond icerikliler döviz bazında - yazdı , bozup günlük faize bağlamak lazım, ama onlarda stopaj %10 du ,tekrar alınırsa %15 den alınacak
    Ben burada uyarmıştım. Neden Türk bonolarına veya Türk yatırımlarına yatırım yapıyorsunuz? Türkiye'de yaşıyorsunuz diye Türkiye'ye yatırım yapmanız mantıksız. Bari ülke batarsa her şeyinizi kaybetmeyin. Başka yatırımlar yapın. Bu ülkeden bir cacık olmaz. Benim bütün yatırımım yurtdışında.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Evet , eurobond icerikliler döviz bazında - yazdı , bozup günlük faize bağlamak lazım, ama onlarda stopaj %10 du ,tekrar alınırsa %15 den alınacak
    benim bahsettiğim döviz ile alınan döviz serbest fonlar.. ters repo ağırlıklı olanı var eurobond ağırlıklı olanı var..
    eğer bu gerginlik sürer cds artmaya devam ederse bozar eurobond alırım..

3. uzun süredir PPF lere bakmadım, bir bakayım dedim
    EIL Cuma günü 0.15 getirmiş mevduat eşleniği %54.75
    aylık getiride ne durumda bilemiyorum

4. selamlar, döviz ile alım yaptığım fondan kesilen stopaj TL vadesiz bakiyemden mi çekiliyor; öyle değil ise ya da vadesiz TL bakiyede para yoksa dövizden elde edilen kardan TL karşılığı döviz miktarı kadar stopaj düşülerek mi toplam geri dönüş vadesiz döviz hesabına yatıyor ?

5.  Alıntı Originally Posted by waryemez Yazıyı Oku
    selamlar, döviz ile alım yaptığım fondan kesilen stopaj TL vadesiz bakiyemden mi çekiliyor; öyle değil ise ya da vadesiz TL bakiyede para yoksa dövizden elde edilen kardan TL karşılığı döviz miktarı kadar stopaj düşülerek mi toplam geri dönüş vadesiz döviz hesabına yatıyor ?
    fondan elde ettiğin kardan döviz olarak kesiliyor.. 10000 bin dolarlık fon sattın diyelim 500 dolar kar var.. 50 dolar kesiyor..
    fon satışı gerçekleştikden sonra vadesiz döviz hesabına yatar..

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    uzun süredir PPF lere bakmadım, bir bakayım dedim
    EIL Cuma günü 0.15 getirmiş mevduat eşleniği %54.75
    aylık getiride ne durumda bilemiyorum
    birgün once eksi getiren tek fon

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    fondan elde ettiğin kardan döviz olarak kesiliyor.. 10000 bin dolarlık fon sattın diyelim 500 dolar kar var.. 50 dolar kesiyor..
    fon satışı gerçekleştikden sonra vadesiz döviz hesabına yatar..
    teşekkürler

Sayfa 717/735 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •