Seçimlerle ilgili hiçbir zaman yanılmadım
Tr de hdp yi yanına alan kaybeder
Hdp yi yanına alan Yozgat i Çorum u Tokat i Konya yi Amasya yi kaybediyor
Yozgat'a protestolar var
Büyük bir değişim yasaniyor
Seçimlerle ilgili hiçbir zaman yanılmadım
Tr de hdp yi yanına alan kaybeder
Hdp yi yanına alan Yozgat i Çorum u Tokat i Konya yi Amasya yi kaybediyor
Yozgat'a protestolar var
Büyük bir değişim yasaniyor
düşüşler 2008 lerde daha fenaydı..o zamanlar kağıtlardaki 1 günlük düşüş tabanı % 10 değil %20 idi..
yani bu taban olayı %20 olaydı 2 kattan çok düşmüştük şuan..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
bana göre şuanki ekonomik toplumsal durumumuz 2008 den daha kötü..senaryomu 200.kez tekrar yazayım;
böylesi teknik yapıda arada zikzaklı tepki olmakla birlikte ( genelde 1-2 gün ve gün içi tepkiler ) borsa tabandan yukarı teptiği kadar tabandan ( 8700 den )aşağı salınmalı..
yani dip arıyorsak, 10.900-8700 = 2200..
8700-2200= 6500.. bu sayı standartlara göredir, ortalama değerdir.. bunu değişik formasyonlarla bulursunuz..bunun az üstü ya da 2008 e benzerse çok aşağısı olabilir..ama yapı büle yani..
bunu şuanki tabloya göre değerlendirirsek 5500 e kadar uzatabliriz; bu durumda yumuşak 2008 olur..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
yozgat'ta bile var ise ; Mansur Başkan'ı adaylığa koyup, % 65-70'ini alıp çekilecen kenara
İmamoğlu'nda ısrar edersen, o kadar alamazsın BENCE (dem parti destek vermeye kalkacağı için, diğer oylar geri dönüp yine akepe'ye gidecek )
Mansur Başkan, akepe seçmenini döndürebilirse, bu iş baştan bitmiştir zaten.. önemli olan akepe'den koparabilmek
Mansur Başkan'a da ''mhp kökenlisin, chp'den seçiliyorsun... % 30 kendi oyun ise, % 30 da bizim oy..seçildiğinde chp'nin görüşlerine önem vereceksin.. '' deyip
öncelikle ülkeyi, bu iktidardan kurtaracaksın (eğer ülkeni seviyorsan )
sonrasına sonra bakacaksın
yok koltuğa illaki ben oturacağım deyip bu fırsatı da kaçırırsan, zaten ülke için değil, kendin için çalışıyorsun demektir.
Yer İmleri