Sayfa 395/1001 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Valla bu saatten sonra imamoglunun tutuklanması süreci geri döndürme z.tutuklanma sonrasi İbb ye kayyum falan devamında dehşet bir ekonomik kaos olur.bu kaosun faturası bu olayı yaratan iktidara kesilir.kimse bu soruşturmada adalet aramaz siyasi bir olay olarak görür.sonucta ekonomik bedel halka küçük büyük esnafa şirketlere odetilir.bu acıyı her çeken AKP düşmanı olur.buna pek çok AKP li de dahil.rte konuşurken yüzüne bakin alkışlayanlar in gonulsuzlugune bakin durumu anlarsınız.

Siyasi davalarda siyasetten yasaklanma uzun süreli olmaz.tarihimiz bunun yüzlerce örneği ile doludur.rte son örnek.imamoglu uzun vadeli düşünürsek yeni cumhurbaşkanımız olur.halkin sevdiği acıdığı adamı yok edemezsiniz.en azından simdiye kadar böyle oldu.ha ülke artık eski ülke değil bazi başka adı lazım değil ülkelere döndük diyorsanız onu cidden ben de bilemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kadının her yeri yırtıktınyırtmasına gerek yoktu.
    devlete karşı son görevimi yaptım diyen birini hala anlayamamak cidden üstün zeka gerektiriyor..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siyasi davalarda siyasetten yasaklanma uzun süreli olmaz.tarihimiz bunun yüzlerce örneği ile doludur.rte son örnek.imamoglu uzun vadeli düşünürsek yeni cumhurbaşkanımız olur.halkin sevdiği acıdığı adamı yok edemezsiniz.en azından simdiye kadar böyle oldu.ha ülke artık eski ülke değil bazi başka adı lazım değil ülkelere döndük diyorsanız onu cidden ben de bilemiyorum.
    Doktorunu döven hastanın alkışlandıgı.!!!
    Başka ülke varmı.?????

Bu ülke bitmiştir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Polis, ODTÜ nün bahçesinde bir öğrenciyi yakalamış, oğlum akıllı ol..! diyor.

Öğrenci, sen buraya elinde copla girdin ben 550 puanla.

Bu akıl sorunsalını bi tartışalım.

Türkiye nasıl bir yer diye soranlara
    Verdiğim yanıt aşağıdadır.!!

1 Üniversite mezunları 3 harfli marketlerde kasiyerlik yapıyor.!!!
    simit satıyor.!!!!
    Kuryelik yapıyor.!!!

2 Ortaokul mezunu bankanın yüksek yöneticisi oluyor.!!!!

3 İlkokul mezunu tıp konferansı veriyor.!!!!

4 Atanamayan öğretmen intihar ediyor!!!!

5 Beyaz yakalılar yurt dışına kaçıyor.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı halkımızın direniş gücünü test ediyorlar korkularını test ediyorlar chp asla bu direnişten vazgeçmemeli bu direniş ibb başkanı için yapılan bir direniş değildir bu ülkemize demokrasimize insanhaklarına karşı yapılan bir faşist saldırıdır halkımız bu direniş kültürünü ruhunu kazanmak zorundadır yoksa hainler haramiler ve bunlara siyasi destek veren şizofren zihinler çocuklarımızın geleceğini ateşe atarlar bir polis memurunun direnişe katılan bir genç kızımıza saldırıp onu bir odun parçası gibi kaldırıp yere vurması asla kabul edilemez içişleri bakanı insansa o kişiyi derhal işten atması gerekir sen devletin kanunlarına uymak zorundasın maaşını benim vergimle alıyorsun demeli ne yazıkki emniyet teşkilatında böyle militan görevliler var bunlar emniyet teşkilatını kirleten militan kimliklerdir o genç kızımızın cesur çıkışını direnişini görünce işte hanım demokrasiyi evrensel insanhaklarını özgürlüğü onuru bu onurlu cesur güzel insanlar bize hediye ettiler böyle insanların ayaklarını öpmek lazım sanırım izmirdeki direniş görüntülerindeydi. halkımız gençlerimiz siyasal islamcılarla ve mafyanın siyasi ayağının tehditleriyle geri adım atmamalılar sonuna kadar direnmeliyiz hafızalarda büyük bir iz bırakmalı polisle çatışmamaya özen gösterilmeli.

8. İnsanlar ayakta ve hele sokaktayken tutuklama kararı gelmez. Ya sahurdan tam önce ya da sahurdan sonra karar gelir.

Sayfa 395/1001 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •