Sayfa 422/425 İlkİlk ... 322372412420421422423424 ... SonSon
Arama sonucu : 3399 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. DOAS,, ,,,ın yeniden doğuşu kısa sürede iyi toparladı,Doas tan bi tavan bekliyorum artık,tabiki tavsiye olmadan.

Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    ......................
    Bak güzel kardeşim sana güzel kardeşim yazıyorum ben hisseden döküldüm..lakin siz önce kendinizi geliştirin teknik yada temel her neyse kısada benim dökülmem sorun değil çok hisse var sürünen önemli olan onları görebilmek yanlış yerden maliyet yaptıysan hatayı kendinde ara zaten spk gereken açıklamayı yaptı bizleri korumak için çok geç oldu ben döküldüm helali hoş olsun...ytd..

Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    DOAS,, ,,,ın yeniden doğuşu kısa sürede iyi toparladı,Doas tan bi tavan bekliyorum artık,tabiki tavsiye olmadan.
    Pislik atanlar olacaktır dikkat et... artık doaş forumuna yazmam bol şanslar size ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Bak güzel kardeşim sana güzel kardeşim yazıyorum ben hisseden döküldüm..lakin siz önce kendinizi geliştirin teknik yada temel her neyse kısada benim dökülmem sorun değil çok hisse var sürünen önemli olan onları görebilmek yanlış yerden maliyet yaptıysan hatayı kendinde ara zaten spk gereken açıklamayı yaptı bizleri korumak için çok geç oldu ben döküldüm helali hoş olsun...ytd..
    Bu ne ukalalık, bu ne laubalilik.

Akıl vermeler falan, size soran mı var, bana yol gösterin ben ne yapayım diyen mi var, bana burada akıl veriyorsunuz, yol gösteriyorsunuz.

Hisseden çıkmışta, hakkını helal ediyormuş ta, bana ne ister çık, ister çıkma, ister helal et, ister helal etme, beni zerre kadar ilgilendirmiyor.

5. DOAS ta haklı çıktığım için sevinçliyim,kısaca %30 yaptı hala da hareketli ve istikrarlı görünüyor.,,ytd

6. pazartesi 200 altından alırım gibime geliyor...tutuklanma olursa tabii...bakalım bu sefer nerden döner 150 görülür mü acaba...

7. Genel kurula katılan varsa bir bilgilendirme yapsın lütfen.

Temettü ne zaman? araç muayene ihalesinin kaybedilmesinin bir değerlendirilmesi yapıldı mı? gibi gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,744
    Blog Entries
    6
    simetrik üçgen oluşumu mevcut. hangi yöne kırılırsa o istikamete kadar 40 kademelik bir ilerleyiş olabilir.
    224 seviyesi aşağı kırılırsa simetri aşağı dönebilir. simetri nin aşağı hedefi 164 yukarı hedefi ise 285 tir
    detayları youtube analiz kanalımda videolu anlatıcam arkadaşlar.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 422/425 İlkİlk ... 322372412420421422423424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •