Sayfa 398/585 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 4678 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Dinciler....tarikatlar....

Yetmedi.....milliyetçiler.....

Bu ülke resmen tımarhane oldu....

Boğuluyoruz....boğuluyorum...boğacaklar......boğdu lar....!!!!!!!!!!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kayış koptu...
    CHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi'nden jet yanıt geldi

GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"
    Gül Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"YSK tarafından olağanüstü kurultay başvurumuzun iptal edildiğine ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Başvurunun yapıldığı tarihten bu saate kadar herhangi bir itiraz başvurusu da bulunmamaktadır."

Diye açıklama gelmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İmamınoğlu tutukluluk talebi ile mahkemeye sevk edildi...
    gittik dayak yedik döndük..

davşanlıya gidiyorum, küstüm..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4. Uzun zamandır siyasi konularda yazmıyordum fakat son birkaç günkü olaylar chp hakkındaki fikrimi yeniden şekillendirdi. Eczacı reyiz de kk nın atadığı validir diye düşünürken adam doğru hamleleri takır takır korkmadan uygulamaya başladı. Kk nın ise ne olduğu tam tahmin ettiğim gibi. Yıllarca muhalefeti uyutmaktan sorumlu bakan olarak görev almış.

Son 2 seçim falan hariç ben de yuttum aynı zokayı orası başka mesele.

#SonDakika İBB davasında hakkında karar verilen 6 kişiden 4’ü tutuklandı.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun tutuklandı.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ekrem İmamoğlu tutuklandi , hangi suçlama iddiasıyla tutuklandığı henüz açıklanmadı / Ahaber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130

Venezuela otobanına girmiş bulunuyoruz.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
    Sefillik tüm hızıyla otobanda.!!!
    Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 398/585 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •